Afbeelding
Pixabay.com

Gelijkspel in Eredivisie heren voor Healthcity Arnolduspark

8 april 2019 om 12:00 Sport

HOOFDDORP De tennisheren van Healthcity Arnolduspark hebben dit weekeinde in de Eredivisie gelijkgespeeld tegen Life & Finance Spijkenisse. Het werd 3-3, nadat de thuisploeg in eerste instantie een ruime voorsprong had genomen.

Het begin was uitstekend voor de tennisheren van Healthcity Arnolduspark. De ploeg uit Hoofddorp pakte een 3-0 voorsprong door de eerste drie singles te winnen. Germain Gigounon was met 7-5 en 6-3 te sterk voor Jannick Lupescu en Dennis van Scheppingen klopte met 6-3 en 7-5 Glenn Smits. Jongeling Stijn Pel wist na een spannende derde set de zege ook naar zich toe te trekken: 1-6, 6-2 en 7-5.

HAPEREN Vervolgens begon de motor bij de thuisploeg echter te haperen. In het vierde enkelspel kwam Boy Vergeer via 6-4, 4-6 en 6-7 terug van een set achterstand, waarmee hij Patrick Elias van de thuisploeg klopte en de bezoekers een punt schonk. In het dubbelspel slaagde hij, samen met zijn partner Smits, er in dat kunstje te herhalen: 6-4, 0-6 en 6-10. Toen vervolgens Pel en Elias namens Healthcity Arnolduspark ook nog verloren van Thorsten Sollie en Stefan Weeda (3-6, 5-7) was het gelijkspel definitief.

Komende zondag gaan de heren van Healthcity Arnolduspark op bezoek bij Lewabo Huisman Groep in Beneden-Leeuwen. De tegenstander begon de competitie met een 1-5 uitzege tegen Nieuwerkerk.