Gerard Bakker en Manon Röttgering.
Gerard Bakker en Manon Röttgering. Picasa

Home Instead Thuisservice Meerlanden: volop aandacht voor senioren

6 mei 2019 om 09:49 Nieuws

HAARLEMMERMEER Home Instead Thuisservice Amstelland heeft sinds 1 mei haar werkterrein uitgebreid naar de Haarlemmermeer en de Bollenstreek. 'Caregivers' (zorgverleners) van Home Instead willen ervoor zorgen dat senioren zo lang mogelijk zelfstandig en gelukkig in hun eigen vertrouwde thuisomgeving kunnen blijven wonen.

METGEZELSCHAP Caregivers van Home Instead bieden 'metgezelschap', hulp in en om huis en persoonlijke verzorging. De geleverde ondersteuning is aangepast aan de persoonlijke behoefte en afgestemd op de individuele wensen van u als klant in uw eigen omgeving. Daarnaast bieden de caregivers begeleiding bij dementie, chronische aandoeningen en ook intensieve ondersteuning in de laatste levensfase. De zorg van Home Instead wordt in het algemeen betaald uit bestaande, wettelijke regelingen en kan ook particulier worden afgenomen.

ALZHEIMER Gerard Bakker, directeur van de vestiging vertelt: "Je wenst dat iedereen zo lang mogelijk in de vertrouwde thuisomgeving kan blijven wonen, ook als de dagelijkse dingen niet meer vanzelf gaan. Dit merk ik ook bij mijn moeder die de ziekte van Alzheimer heeft. Zij is het meest gelukkig in haar thuissituatie en wij willen dit voor haar zo lang mogelijk vasthouden. Met de juiste ondersteuning is dit ook mogelijk. Senioren willen zelf bepalen wat, hoe en wanneer zij iets willen doen. Als daarbij ondersteuning nodig is, dan het liefst door iemand die vertrouwd voelt."

VERTROUWEN Manon Röttgering, Klantcoördinator bij Home Instead vult aan: "Bij ons staan de wensen van de klant voorop en daarom kijken wij altijd of de caregiver aansluit bij de wensen en het levensverhaal van de klant. Door te werken met vaste caregivers ontstaat een hechte vertrouwensband. Dat spreekt mij aan en dit willen we nu ook aanbieden voor de inwoners van de Haarlemmermeer."

SUCCES "Onze caregivers willen niets liever dan u in uw vertrouwde omgeving gelukkig maken met oprechte aandacht, tijd en kunde, dat is ons doel. Onafhankelijk onderzoek, onder zowel onze klanten als onze medewerkers, geeft aan dat het ontvangen van persoonlijke aandacht en ondersteuning, de belangrijkste onderscheidende kenmerken zijn van onze dienstverlening. Dit verklaart het succes van Home Instead."

INTERNATIONAAL Home Instead Thuisservice is een erkende niet-medische thuiszorgverlener voor senioren. Home Instead Thuisservice maakt onderdeel uit van Home Instead Senior Care, 's werelds grootste dienstverlener op dit gebied en actief lid van de World Dementia Council. Home Instead Thuisservice in Nederland is een sterk groeiende organisatie met vestigingen in 33 regio's, van waaruit 1.250 caregivers maandelijks meer dan 60.000 uur dienstverlening aan senioren leveren.

INFORMATIE Home Instead Thuisservice Meerlanden heeft meerdere vestigingen in de omgeving. Kijk voor alle informatie op www.homeinstead.nl. Daar kan ook een afspraak gemaakt worden.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie