Probeer ook rolstoelbasketbal en kom naar de clinic.
Probeer ook rolstoelbasketbal en kom naar de clinic. Team Sportservice

Rolstoelbasketbal op 23 juni in Hoofddorp; durven, ervaren en gewoon doen

13 mei 2019 om 13:33 Sport/sport Deel je nieuws

Op zondag 23 juni organiseren Team Sportservice Haarlemmermeer, stichting Basketball Experience Nederland en BV Hoofddorp een clinic rolstoelbasketbal in Hoofddorp. De clinic wordt verzorgd door een speelster van TeamNL.

De clinic is voor iedereen die geïnteresseerd is in rolstoelbasketbal. Er zijn sportrolstoelen aanwezig en deelname is gratis. Wil je een nieuwe uitdaging in de sport of ben je nieuwsgierig hoe het is om rolstoelbasketbal te leren van een echte prof? Doe dan mee met deze spectaculaire clinic.

Europees Kampioenschap Rolstoelbasketbal
Dit jaar vindt het Europees Kampioenschap Rolstoelbasketbal voor vrouwen plaats van 30 juni tot en met 7 juli 2019 in Rotterdam. Om de kenbaarheid van deze sport te vergroten in Nederland wordt bovenstaande clinic gratis aangeboden door stichting Basketball Experience Nederland (BEN). Tijdens de clinic maken deelnemers ook kans op diverse prijzen richting dit EK.

Meer informatie en aanmelden
De clinic is gratis, maar aanmelden is verplicht. Aanmelden kan bij Roos van stichting BEN via roos@basketballexperience.nl. Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met Wout Werker, regioconsulent Aangepast Sporten bij Team Sportservice Haarlemmermeer, via 023 -205 5500 of wwerker@teamsportservice.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie