Afbeelding
Eigen foto

Europese hiphoptitels voor Hoofddorpse dansstudio

13 mei 2019 om 18:00 Sport

HOOFDDORP Dertig dansers van de Hoofddorpse dansstudio All Stylez reisde afgelopen weekeinde af naar NH conference centre in Veldhoven om deel te nemen aan de Europese kampioenschappen hiphop van United Dance Organisation (UDO). De groep kwam terug met meerdere prijzen, waaronder twee Europese titels.

In verschillende leeftijdscategorieën en niveaus streden drie hiphopwedstrijdteams (KaBam!, A.S. Crew en Chimera) voor de felbegeerde podiumplekken. De teams stonden onder leiding van de coaches Lars Bohte, Leslie de Koning en Rachel van der Veld.

VOORRONDES Vrijdag waren de voorrondes voor alle drie de teams. De dansers van team A.S. Crew presteerden op een zeer hoog niveau, wat ook de internationale jury opviel. Zij mochten dan ook rechtstreeks door naar de finale op zondag. Ook KaBam! en Chimera slaagden er later op de dag in zich voor de finale te plaatsen. 

De dansers leverden daarnaast ook goede prestaties op in de solo's en duo's. Elf solisten en twee duo's gingen rechtstreeks door naar de finales op zondag. Daarin wist Jade Donaldson solo de Europese titel te veroveren, om vervolgens samen met Danté Fedee ook als duo goud te behalen.

NIVEAU Cayleigh Rademaker en Femke Vroom hebben een hele mooie tweede plaats gepakt in hun leeftijdscategorie en niveau. De derde plaats was voor team A.S. Crew en solodansers Shaquina Anches, Salomon Plukkel en Isabelle Hodge. Team KaBam! en Chimera en solodansers Dante Fedee, Elvira Franssen, Fayrouz Moughouz, Rosa Kurun een vierde plaats. Een vijfde plaats was voor solodanseres Sarah Piller en duo Sienna en Cayleigh.

Meer informatie: www.allstylez.nl.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie