Het nieuwe aanbod van Pier K voor seizoen 2019-2020 bevat allerlei cursussen voor jong en oud.
Het nieuwe aanbod van Pier K voor seizoen 2019-2020 bevat allerlei cursussen voor jong en oud. Fokke van SaaneFotografie

Nieuw cursusaanbod Pier K seizoen 2019-2020

14 mei 2019 om 11:58 nieuws/Cultuur

HAARLEMMERMEER Vanaf 1 juni lanceert Pier K, centrum voor kunst en cultuur, haar nieuwe en diverse cursusaanbod voor jong en oud voor seizoen 2019-2020. Van dans tot fotografie en van beeldhouwen tot musical. Voor kinderen en jongeren van ieder niveau biedt Pier K passend aanbod en zijn er tal van doorstroommogelijkheden naar talentengroepen en het kunstvakonderwijs. Ook voor volwassenen biedt Pier K een breed aanbod in alle kunstdisciplines. Het complete aanbod vind je vanaf 1 juni op www.pier-k.nl. Neem voor vragen contact op met de Informatie en Tickets balie van Pier K/Het Cultuurgebouw op telefoonnummer 023 566 95 65. Hier is ook een brochure met het aanbod verkrijgbaar.

Een greep uit het programma:
KLEINE PIER Bij Kleine Pier kunnen de allerkleinsten al alle kanten op. Kinderen vanaf een half jaar starten bij Muziek op Schoot. In de peuter- en kleutermix ontdekken kinderen wat hen aanspreekt, waarna zij kunnen doorstromen naar de diverse dans-, beeldende kunst-, muziek- en theatercursussen.
DE MUZIEKSCHOOL De Muziekmakers is een unieke vorm van muziekonderwijs! Kinderen leren spelen op het instrument van hun keuze en spelen daarnaast meteen vanaf het begin in een band of orkest. De lessen worden ondersteund door een eigen e-learning omgeving.
DE BALLETSCHOOL Ook dit jaar zijn er lessen in allerlei dansstijlen voor jong en oud. Pier K is daarnaast één van de weinige dansscholen waar balletlessen worden ondersteund door live pianobegeleiding; een enorme toegevoegde waarde voor de muzikale ontwikkeling van kinderen en jongeren.
JONGERENATELIER In het Jongerenatelier onderzoek en ontwikkel je je kunstenaarschap o.l.v. professionele docenten/kunstenaars. Alles kan. Media, schilderen, beeldhouwen, sieraden maken, etc. Je kunt je hier ook voorbereiden op de kunstacademie.
DÉ JEUGDTHEATERSCHOOL (JTS) HAARLEMMERMEER Met Dé JTS biedt Pier K musical- en theaterlessen met een duidelijke leerlijn voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen. Zingen, dansen en/of toneelspelen. Meer info op www.pier-k.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie