Afbeelding
Hans van Dijk

Ramada voor drie jaar hoofdsponsor Pancratius

20 mei 2019 om 12:11 Sport

HOOFDDORP Vrijdag 17 mei ondertekende het Ramada Amsterdam Airport Schiphol hotel een sponsorovereenkomst met Pancratius. Het hotel aan de Sloterweg in Badhoevedorp verbindt zich voor drie jaar aan de voetbalclub uit Badhoevedorp.

Directeur John van Nieuwland motiveerde bij de ondertekening zijn keuze voor Pancratius door te zeggen dat hij het als general manager heel belangrijk vindt dat zijn hotel een band opbouwt met Badhoevedorp en haar bewoners. 'Pancratius is een grote club met veel uitstraling. Sport verbindt en ons hotel wil daar heel graag haar steentje bijdragen.'

Ramada Cup

Vorig jaar september leende het hotel zijn naam al uit voor de Ramada Cup dat Pancratius samen met buurvereniging organiseerde op de velden van beide clubs. In de eerste week van september komen opnieuw acht clubs uit binnen- en buitenland naar Pancratius voor de tweede editie van dit toernooi. Voor Nieuwland was dat de eerste kennismaking met Pancratius. 'Ik had zelf niet eens veel met de voetbalsport, maar René Bakker van de sponsorcommissie heeft me overtuigd dat het belangrijk is een bijdrage te leveren om een mooie club als Pancratius financieel te steunen.'

Voorzitter Harry den Arend was zeer verheugd met de steun van het hotel. ´Wij kunnen ons geen betere buurman wensen´, verwees hij naar de toekomstige verhuizing van de club naar het terrein dat achter het Ramada hotel ligt.

Het Ramada Hotel Amsterdam Airport Schiphol is gevestigd aan de Sloterweg in Badhoevedorp en richt zich op short stay gasten die profiteren van de korte afstand van het vliegveld en de Zuidas, het zakelijke centrum van Amsterdam. Van Nieuwland denkt dat de verbintenis met Pancratius ook wat op kan leveren op het gebied van het aantrekken van personeel in zijn hotel. ´Er werken bij ons zestig medewerkers. We zijn regelmatig op zoek naar tijdelijke krachten en ook naar vast personeel. Nu we zichtbaar zijn als hoofdsponsor van Pancratius, putten we automatisch uit een groter reservoir- bij de club, maar zeker ook in het dorp - om eventuele openvallende plekken in te vullen. Het vergroten van onze naamsbekendheid is zeker een belangrijke overweging geweest bij ons besluit te kiezen voor een club als Pancratius met een grote en trouwe achterban inm de wijde omgeving.

RKSV Pancratius is een voetbalclub uit Badhoevedorp met circa 1.300 leden. De club is opgericht in 1930 en heeft zowel een zaterdag- als zondagafdeling waar jeugd en senioren voetballen en zowel jongens/mannen als meisjes/vrouwen.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie