Dana van Beem, RDGA

Rhythmic Dreams Gymnastics Academy op NK en internationaal toernooi

20 mei 2019 om 21:36 Sport/sport Deel je nieuws

Op zondag 19 mei vond in Hilversum het Nederlands Kampioenschap Ritmische Gymnastiek tweede divisie plaats. Na drie plaatsingswedstrijden eerder dit jaar, streden de beste gymnastes tegen elkaar.

Dana van Beem kwam uit voor Rhythmic Dreams Gymnastics Academy (RDGA). In de categorie Junioren liet zij haar oefeningen met hoepel en bal zien. Het zelfvertrouwen en enthousiasme spatte ervan af. In de spannende wedstrijd behaalde Dana een totaalscore van 33,700 punten en eindigde daarmee op een achtste plaats.

In de middag was Lyvana Garrelts afgereisd naar België. Zij nam deel aan een internationaal toernooi met meer dan100 deelnemers uit verschillende landen, waaronder Rusland, Polen, Litouwen, Duitsland, Luxemburg en Nederland. Lyvana kwam uit in de categorie Junioren A. Ze liet haar oefening met lint  en bal zien. De jury beloonde haar met een zevende plaats.