Afbeelding
pr

Dinsdagochtend ontmoeten in buurtcentrum 't Kattegat

24 mei 2019 om 11:47 lokaal

HOOFDDORP In navolging van de gezellige maandagmiddag, kunnen wijkbewoners uit Bornholm elkaar nu ook treffen op dinsdagochtend in buurtcentrum 't Kattegat. Vanaf 10:30 staat de koffie klaar en is iedereen meer dan welkom. Vanaf 11:00 uur kan er meegedaan worden aan een gezellige bewegingsactiviteit, om vervolgens af te sluiten met een gezamenlijke lunch. Uiteraard kan er ook gewoon bij onderdelen aangesloten worden en hoeft niet het gehele programma gevolgd te worden.

Deze ochtend is ontstaan vanuit de projectgroep 'Ontmoeten & Verbinden in de wijk Bornholm'. Deze projectgroep organiseert op de maandagmiddag en dinsdagochtend activiteiten in het buurtcentrum 't Kattegat. Het doel van de activiteiten is om (meer) contact tussen de bewoners te realiseren en te stimuleren en daarnaast te informeren over de verschillende actieve organisaties in de wijk. De projectgroep is een brede samenwerking van de verschillende organisaties die in de wijk actief zijn. Op maandagmiddag is er altijd een begeleider van Roads aanwezig en op dinsdagochtend van Amstelring.

Wilt u meer weten? Dan kunt u contact opnemen met Misha de Jong via tel. 06-14646643 of via de e-mail madejong@amstelring.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie