Afbeelding
Pixabay.com

Maximale score in Maastricht voor heren Arnolduspark

28 mei 2019 om 14:00 Sport

HOOFDDORP De tennisheren van Healthcity Arnolduspark beleefden een succesvolle zesde speeldag afgelopen weekeinde. Op bezoek bij het in de Eredivisie debuterende Kimbria Hulpmiddelwereld.nl behaalden de tennissers de volle buit: 0-6. 

Voor het Limburgse Kimbria Hulpmiddelwereld.nl wist alleen Ralph Ubachs een set te winnen tegen Stijn Pel, die de eerste set in Maastricht met 7-6 aan Ubachs moest laten. Daarna werd het 3-6 en 2-6 in het voordeel van Pels, waardoor het punt naar de Hoofddorpers ging.

GEWONNEN De overige enkelpartijen werden namens Healtcity Arnolduspark gewonnen door Germain Gigounon (3-6 en 0-6 tegen Ricardo Hagedoorn), Deney Wassermann (2-6 en 5-7 tegen Stan Bormans) en Patrick Elias (tweemaal 1-6 tegen Job Steegh).

Ook de dubbels werden gewonnen door de bezoekers. Gigounon en Dennis van Scheppingen klopten Hagedoorn en Steegh (2-6 en 6-7) en Bergman en Pel waren met 2-6 en 1-6 te sterk voor het duo Ubachs en Bormans. 

PLAY-OFFS Door het behalen van zes punten klom het team naar plaats vier op de ranglijst. Hiermee staat het op een positie die recht geeft aan deelname aan de play-offs. Op de laatste speeldag, komende zondag, gaat Healthcity Arnolduspark op bezoek bij nummer twee Suthwalda Sportverlichting.com.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie