Controlepost tijdens de Avondfiets4daagse.
Controlepost tijdens de Avondfiets4daagse. RTC Hoofddorp

Ontdek de Haarlemmermeer op de fiets.

4 juni 2019 om 23:00 Sport/sport Deel je nieuws

De fiets is het ideale vervoersmiddel om de Haarlemmermeer op een andere manier te leren kennen. Vanaf de fiets ben je buiten en beleef je de omgeving en het seizoen intenser.  Doe daarom mee aan de Avondfiest4daagse georganiseerd door RTC Hoofddorp. Iedereen met een fiets kan meedoen, alle fietsen zijn welkom.

Dit jaar vindt de 22e Avondfiets4daagse plaats van 24 juni tot en met 27 juni 2019. Het startpunt is het clubgebouw van RTC Hoofddorp, Sportcomplex Toolenburg, Hoofdweg 861 in Hoofddorp. De routes worden bij vertrek uitgereikt maar kunnen ook als GPS-track worden gedownload voor gebruik op een navigatie. De dagelijkse starttijd is tussen 18:30 en 19:30 en inschrijven kan vanaf 18:00 uur. Heb je zin in fietsen en heb je een gewone fiets, een ligfiets, een e-bike, een handbike, een mtb of een racefiets, aarzel niet en doe mee! Het is ook mogelijk om minder dagen of zelfs één dag mee te fietsen.

Kijk voor meer informatie, het inschrijven of de kosten op https://www.rtc-hoofddorp.nl/avondfiets4daagse/. Het is altijd mogelijk om op de dag zelf ook nog in te schrijven.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie