Zomerluch Olm
Zomerluch Olm Bianca Kreike

activiteiten zonnebloem

7 juni 2019 om 13:30 lokaal Deel je nieuws

Onze afdeling Zwanenburg/Halfweg heeft het seizoen 2018/2019 weer afgesloten met de jaarlijkse zomerlunch in het dorpshuis de Olm. De lunch wordt door onze vrijwilligers zelf verzorgd. De gasten werden verrast met het optreden van een groep kleuters van basisschool de Achtbaan die zomerliedjes voor ons zongen en een zelfgekleurde zonnebloem hadden meegenomen die werden rondgedeeld.

Onze afdeling houdt nu een zomerstop, maar het bezoekwerk gaat wel gewoon door. Eind augustus gaan we weer van start met ons vaste programma in de Olm. Op 4 september as is daar de eerste bingomiddag van het seizoen waar alle gasten die hiervan houden zonder uitnodiging welkom zijn. De zaal gaat open om 13.00u, de bingo begint om 13.30u.

De gasten die op onze gastenlijst staan krijgen in december een activiteitenlijst waar alle bingo middagen op vermeld staan. Ook staan hier de geplande grotere uitstapjes op. De gasten worden hier, als ze aangeven hiervoor belangstelling te hebben, bij toerbeurt voor uitgenodigd. We proberen dit altijd zo eerlijk mogelijk te verdelen om alle gasten een keer aan de beurt te laten komen. Grotere uitstapjes zijn met een bus. Bijvoorbeeld een dagje dierentuin, een boottocht, een winkel dag, de orchideenhoeve of de Keukenhof. We proberen twee keer per jaar een groter uitstapje te organiseren. Op zo’n dag hebben we, als het nodig is, voor alle gasten een rolstoel beschikbaar. Een vrijwilligers begeleidt de gast de hele dag, zodat we met zijn allen optimaal kunnen genieten. Hier is altijd veel belangstelling voor! Ook worden er wel eens kleinere uitstapjes met onze eigen auto’s gemaakt voor gasten die de drukte van een hele dag teveel vinden.

Onze vrijwilligers en chauffeurs verzorgen dit allemaal met veel plezier en inzet en nodigen ook U uit om in het komende seizoen eens naar de Olm te komen voor een gezellige bingo middag of een kerst/paas viering. Als u liever eerst wat meer informatie wilt over ons werk dan kunt u vrijblijvend een gesprek aanvragen met ons bestuurslid bezoekwerk, zij komt dan bij u thuis.

Om dit werk te kunnen blijven voortzetten zijn wij op zoek naar versterking van ons team vrijwilligers en chauffeurs, ook mannen zijn hierbij van harte welkom.

Mocht u interesse hebben om na een korte kennismaking met ons werk in een bestuursfunctie van bv. voorzitter of secretaris te treden, dan nodigen wij u graag uit om te reageren. Voor meer informatie kunt u bellen naar ons secretariaat Greet Schrama 020-4976513.

 

 

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie