Afbeelding
Google Maps

Werkzaamheden aan de Populierenlaan in Zwanenburg

30 juni 2019 om 07:00 lokaal

ZWANENBURG Aannemer J. de Breejen groep B.V. begint maandag met de werkzaamheden aan de rijbaan en de voetpaden van de Populierenlaan tussen de Wilgenlaan en de Olmenlaan. De rijbaan wordt opnieuw bestraat met de bestaande stenen, de voetpaden krijgen nieuwe tegels.

De werkzaamheden beginnen maandag 1 juli en zijn vrijdag 13 september klaar. De planning kan iets aangepast worden, dit hangt af van het weer. De aannemer voert de werkzaamheden uit tussen 7.00 en 16.00 uur. Allereerst is het stuk tussen de Wilgenlaan tot aan de Larixlaan aan de beurt, van 19 augustus tot en met 13 september wordt het stuk tussen de Larixlaan en de Olmenlaan gedaan. 

AFGESLOTEN Van 1 tot en met 26 juli en van 19 augustus tot en met 13 september, is de straat afgesloten voor het verkeer. Er worden omleidingsborden langs de weg gezet. In deze periodes kan er ook niet geparkeerd worden in de straat. Woningen en bedrijven zijn te voet en met de fiets aan de hand wel bereikbaar.

Van 27 juli tot en met 18 augustus heeft de aannemer vakantie. In deze periode is de rijbaan gewoon open voor al het verkeer. De woningen (bedrijven) zijn altijd bereikbaar voor de hulpdiensten (politie, brandweer en ambulance). De werkzaamheden kunnen helaas niet zonder geluidsoverlast worden uitgevoerd. De aannemer probeert zo min mogelijk geluidsoverlast te veroorzaken. 

VUILNISWAGEN Op de ophaaldagen van De Meerlanden kunnen bewoners hun huisvuil aan de weg zetten. De aannemer zorgt ervoor dat de vuilniswagen hier bij kan. Tijdens de werkzaamheden moeten er materialen worden opgeslagen. Hiervoor wordt een tijdelijke opslag ingericht op de hoek Populierenlaan/IJweg.

Wie vragen heeft over de werkzaamheden kan contact opnemen met Mike van Amerongen via 0900-1852 of info@haarlemmermeer.nl. Graag 'Populierenlaan' in het onderwerp zetten.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie