Gezelligheid, heerlijke eten en een lekker drankje op het Raadhuisplein.
Gezelligheid, heerlijke eten en een lekker drankje op het Raadhuisplein. ROBERTJOORE

Cultuuragenda Haarlemmermeer

2 juli 2019 om 12:16 lokaal

Do 4 juli

Hoofddorp

Muziek

Vanaf 19.30 uur geven de leden van het senioren rockkoor 'My Generation' hun eindvoorstelling in Poppodium Duycker. In de afgelopen 15 weken heeft het koor, onder bezielende leiding van dirigent Boris Kothuis, elke donderdag de longen uit het lijf gezongen. Begeleid door een vierkoppige band gaat nu het dak eraf. Voorafgaand aan de uitvoering kan het publiek samen met het koor dineren.

Vr 5 juli

Hoofddorp

Musical

Na het succes van 'Beauty and the Beast' komt de musicalproductiegroep 9 tot en met 21 jaar van Dé JeugdTheaterSchool van Pier K opnieuw met een bekende familiemusical: 'Aladdin'. Te zien in de grote zaal van De Meerse, aanvang 20.00 uur.

Hoofddorp

Culinair

Start Haarlemmermeer Culinair op het Raadhuisplein. Openingstijden: vrijdag 5 juli: 16.00 – 23.00 uur; zaterdag 6 juli: 14:00 – 23:00 uur; zondag 7 juli: 14:00 – 22:00 uur

Nieuw-Vennep

Kamperen

Start 'boeren-pop-up-camping' op Landgoed Kleine Vennep , nog open tot en met zondag 7 juli. In een heuse openluchtbioscoop naast de camping draait vandaag de alom geprezen film 'La La Land'.

Oude meer

Muziek

Optreden van Hillybilly Rawhide (Brazilië) @ The Shack, 21.00 uur.

Zaterdag 6 juli

Nieuw-Vennep

Festival

Zomereditie Hoppig Bierfestival op Landgoed Kleine Vennep. Met meer dan 50 speciaalbieren, live muziek, foodtrucks en een biercamping. De brouwers zijn zelf aanwezig. Proef een van de zomerse bieren, geniet van bandjes op de beats van Nederpop, Bluegrass, Blues en country en ga langs bij de Foodtrucks voor een verse friet, BBQ of een pizza. Voor de niet-drinker is er een BOB-bar. Wil je toch drinken en niet rijden? Blijf dan slapen op de biercamping.

Vijfhuizen

Zomerfeest

Zomerfestival Tuincentrum De Oosteinde aan de Schipholweg 1088. Met marktkramen met onder andere fashion, health, lifestyle en cadeauartikelen en een optreden van het duo Jazzam. Tevens is een kinderboerderij met speeltuintje en buitenterras.

Nieuw-Vennep

Sport

Adamas Benefiet Tennistoernooi bij LC De Kikkers in Nieuw-Vennep, start om 12.00 uur.

Aalsmeerderbrug

Expositie

Start expositie '100 jaar Fokker vliegt voorbij', CRASH luchtoorlog- en verzetsmuseum'40-'45, opening om 12.00 uur door Peter de Raaf, voorzitter van de Fokker Heritage Trust. De duurt tot eind september.

Hoofddorp

Musical

Na het succes van 'Beauty and the Beast' komt de musicalproductiegroep van Dé JeugdTheaterSchool van Pier K opnieuw met een bekende familiemusical: 'Aladdin'. Te zien in de grote zaal van De Meerse, aanvang 15.00 uur.

Zo 7 juli

Vijfhuizen

Kunst

Opening zomerseizoen Kunstfort Vijfhuizen, 15.00 uur. Met start van solotentoonstellingen van Jan Robert Leegte en Border Agency, interventies van Heleen Blanken, Almagul Menlibayeva, Becket MWN en het tweede hoofdstuk van Kunstfort Kasus: Vincent Knopper.

Oude Meer

Muziek

Optreden Robin's Jukebox @ The Shack, 16.00 uur.

Zwanenburg

Fietsen

H.S.C. De Bataaf rijdt rondje Klein Engeland over een afstand van 60 km en Rondje Hekendorp over een afstand van 120 km. Beide ritten starten om 8.30 uur vanaf clubhuis, Kinheim 7 te Zwanenburg. De kosten bedragen 3 euro.

Hoofddorp

Kunst

Veel mensen hebben een kunstwerk dat hen inspireert of op een moeilijk moment hielp. De Ark, Muiderbos 36, vraagt hen deze zomer: Stel het twee maanden beschikbaar voor de zomertentoonstelling 'Inspiratie', in juli en augustus in De Ark in Hoofddorp. De opening is vandaag in de kerkdienst van 10.30 uur of daarna om 11.45 uur bij een borrel.

Nieuw-Vennep

Festival

Zomereditie Hoppig Bierfestival op Landgoed Kleine Vennep. Met meer dan 50 speciaalbieren, live muziek, foodtrucks en een biercamping. De brouwers zijn zelf aanwezig. Proef een van de zomerse bieren, geniet van bandjes op de beats van Nederpop, Bluegrass, Blues en country en ga langs bij de Foodtrucks voor een verse friet, BBQ of een pizza.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie