Afbeelding
Rob Joore

Marianne Schuurmans zet traditie voort en bezoekt jubilerende echtparen

25 juli 2019 om 10:19 Maatschappelijk

HOOFDDORP Burgemeester Marianne Schuurmans gaat op dezelfde tour door als haar voorganger Onno Hoes wat betreft het bezoeken van jubilerende echtparen. Een taak waar andere burgemeesters niet altijd even veel zin in hebben.

Op maandag 29 juli bezoekt ze Daniël Johannes van Beek geboren 11 december 1929 te Haarlemmermeer en Elisabeth van Beek-van der Veek geboren 10 december 1934 te Haarlemmermeer om hen te feliciteren met hun 60-jarig huwelijksjubileum.

Het echtpaar heeft elkaar ontmoet op een feest in Lisse. Ze kregen vaste verkering en gingen, vanwege de woningnood, zelf een huis bouwen samen met de broer van meneer. Ze wonen nu nog steeds in datzelfde huis aan de Huigsloterdijk. Mevrouw was vroeger gezinsverzorgster in verschillende gezinnen en meneer werkte tijdens de oorlogsjaren in de bollen en later bij zijn vader in het bedrijf. Het bedrijf heeft hij samen met z'n broers voortgezet tot aan zijn pensioen. Het echtpaar heeft vijf kinderen, vijf kleinkinderen en twee achterkleinkinderen.

Op donderdag 1 augustus staat een bezoekje op het programma aan Johannes de Winter geboren 11 februari 1938 te Amsterdam en Johanna de Winter-van der Burgt geboren 6 april 1939 te Amsterdam om hen te feliciteren met hun 60-jarig huwelijksjubileum.

Het echtpaar heeft elkaar op de dansschool in Amsterdam leren kennen. Ze hebben hun hele leven in Amsterdam gewoond en wonen pas 14 jaar in Hoofddorp. Meneer is 40 jaar buschauffeur bij het GVB in Amsterdam geweest. Het echtpaar heeft één dochter en ze hebben twee kleinkinderen.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie