Afbeelding
Archief

Hoofddorper onder invloed rijdt door na ongeval in Zandvoort

26 juli 2019 om 10:55 lokaal

HOOFDDORP De politie heeft in Zandvoort afgelopen nacht rond 1.00 uur een 22-jarige Hoofddorper aangehouden. Hij zat niet alleen onder invloed van alcohol achter het stuur, maar bleek ook nog een aanrijding te hebben veroorzaakt en daarna te zijn doorgereden. 

Agenten waren bezig met een snelheidscontrole op de Zeeweg in Zandvoort toen zij een auto zonder verlichting zagen rijden. De bestuurder werd aan de kant gezet en bleek onder invloed van alcohol te verkeren. Ook viel een flinke schade aan de linkerkant van de auto op.

OUDE SCHADE De Hoofddorper verklaarde dat dit oude schade was maar de agenten vertrouwden dit verhaal al niet. Toen zij doorgaven dat zij de man hadden aangehouden en met hem naar het bureau gingen, kregen zij door dat een aanrijding had plaatsgevonden op de Boulevard Barnaart waarbij de veroorzaker met gedoofde lichten was doorgereden. De bestuurder werd hiervoor ook aangehouden.

Op het bureau moest de verdachte blazen en bleek hij veel te veel alcohol in zijn bloed te hebben. De man kon daarom direct zijn rijbewijs inleveren.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie