Omroep Max: 5.000 euro schade door valetparkingbedrijf

5 augustus 2019 om 10:30 Verkeer en vervoer

HAARLEMMERMEER Je auto afgeven bij een valetparkingbedrijf, en deze vervolgens met 5.000 euro schade terugkrijgen. Televisieprogramma 'Max Vakantieman' van Omroep Max besteedt vanavond aandacht aan de problematiek rond valetparking op Schiphol.

Nadat deze krant eerder al aandacht aan de problemen rond valetparking op Schiphol besteedde, en ook de gemeente Haarlemmermeer al waarschuwde voor malafide parkeerbedrijven, heeft ook Omroep Max de kwestie opgepakt. In een aflevering van het programma 'Max Vakantieman' is vanavond het verhaal te zien over een klant die 5.000 euro schade overhield aan de 'dienstverlening' van een valetparkingbedrijf.

DASHCAM Tijdens de aflevering zijn beelden te zien van een dashcam die opnames heeft gemaakt terwijl iemand van het parkeerbedrijf in de auto rijdt. Daarbij gaat hij onder meer door een rood verkeerslicht en zegt hij ergens tegenaan te willen gaan botsen. Ironisch genoeg zegt de medewerker van het bedrijf tegen een bellende klant dat hij voor een gerenommeerd bedrijf werkt. 

De aflevering is vanavond vanaf 20.30 uur te zien op NPO1.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie