Afbeelding
Eigen foto

Weekend lang Woodstock in The Shack

6 augustus 2019 om 16:00 Muziek

OUDE MEER In The Shack in Oude Meer staat vrijdag 9 en zondag 11 augustus een nieuwe editie van het jaarlijks terugkerende Woodshack-weekeind op het programma. Vrijdag staat onder de nieuwe naam Ramble Tamble een Creedence Clearwater Revival-tribute op het podium, zondag is de The Shack Woodstock-middag op het terras. 

Creedence Clearwater Revical (CCR) bestond slechts 5 jaar maar maakte in die korte tijd een onuitwisbare indruk. De band rond frontman John Fogerty produceerde aan de lopende band hits, denk aan 'Fortunate son', 'Bad moon rising' en natuurlijk 'Suzy Q'. Het vijftal Lawrence Mul (zang), Vedran Mircetic (gitaar), Raymond Grevink (bas), Sander Rots (gitaar) en Mike Visser (drum) gaat 9 augustus opnieuw een schitterend eerbetoon brengen aan de band. Voor dit optreden zijn overigens nog slechts enkele kaarten verkrijgbaar.

TIJDLOZE SONGS Op zondagmiddag 11 augustus vindt een nieuwe The Shack-Woodstock-middag op het terras plaats. Iedereen herinnert zich nog wel al die prachtige tijdloze songs van onder meer Melanie, The Band, Janis Joplin, Doobie Brothers, Jefferson Airplane en Joe Cocker. In een relaxte Woodstock-sfeer muziek maken op het gezellige terras aan het water, dat is Woodstock in The Shack. De band Coolcast neemt het voortouw, ze spelen deze middag samen met een aantal muzikale vrienden en gasten. Entree is gratis. 

The Shack is vrijdag 9 augustus open om 20.00, zondag 11 augustus is publiek vanaf 15.00 uur welkom. Kijk hier voor meer informatie. Wil je graag een voorproefje? Kijk dan het filmpje hieronder. 

Afbeelding
Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie