Afbeelding
HMZV

Haarlemmermeers Mannenkoor hervat repetities

8 augustus 2019 om 15:00 Podiumkunsten

HAARLEMMERMEER Het Haarlemmermeers Mannenkoor 'Zang en Vriendschap' (HMZV) hervat maandagavond 19 augustus zijn repetities na de zomerstop. Vanaf deze datum wordt er weer gerepeteerd voor enkele optredens in de tweede helft van 2019. In de eerste plaats een concert in Woonzorgcentrum 'In het Zomerpark' in Nieuw Vennep op vrijdagmiddag 13 september.

Verder geeft HMZV een kerstconcert op 15 december in kerkgebouw 'Joannes de Doper' in Hoofddorp. Dit wordt een sfeervolle kerstmatinee in de aanloop naar Kerstmis 2019.

PROJECTZANGERS GEVRAAGD "Voor dit kerstconcert vragen wij de medewerking van projectzangers. Als je man bent, van zingen houdt en het leuk vindt om met collega zangers aan een optreden te werken, dan ben je van harte welkom. Kennis van het notenschrift is niet noodzakelijk, wat je moet weten hoor je op de repetitie. Verder zorgen wij voor je concertkleding. Ook als je al lid bent van een ander koor ben je van harte welkom. Voor dit projectzangerschap vragen wij een eenmalige bijdrage van 30 euro", vertelt het koor in hun oproep.

Neem voor nadere informatie en/of aanmelding contact op met één van de bestuursleden, zie hmzv.nl.

HMZV repeteert elke maandagavond in gebouw 'De Jeugd van Gisteren', Beemsterstraat 4 in Hoofddorp. Roland Bosma is de deskundige dirigent. De repetitie duurt van 20.00 uur tot 22.15 uur, onderbroken door een korte pauze. Vanaf 19.30 uur staat de koffie klaar en is iedereen van harte welkom.

"Zang en Vriendschap is een prestatiegericht koor, maar sociaal contact en gezelligheid staan eveneens hoog in ons vaandel."

Voor meer informatie zie de bovengenoemde website.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie