Afbeelding
Chris Soellaart

Zwaargewonde bij ongeval op de Zwanenburgerdijk

8 augustus 2019 om 09:35 Ongeval

ZWANENBURG Woensdagavond omstreeks negen uur is er een ernstig ongeval gebeurd tussen een auto en een scooter op de Zwanenburgerdijk. Hierbij raakte een 28-jarige man uit Zwanenburg gewond. Gezien de ernst van het ongeval is er ook een traumateam opgeroepen. Het team van Rotterdam was de dichtstbijzijnde beschikbaar en zijn met de helikopter naar Zwanenburg gekomen.

Rond 21.00 uur reed de 38-jarige bestuurder van de bestelbus op de Zwanenburgerdijk in de richting van de Domineeslaan. Toen de bestelbus afsloeg richting de Marialaan kwam deze in botsing met de scooter. De 38-jarige bestuurder van de bestelbus raakte niet gewond.

Na de nodige zorg ter plaatse is de scooterbestuurder met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De MMT-arts is met de ambulance meegereden. De helikopter heeft later de arts weer opgehaald bij het ziekenhuis.

Hoe het ongeval precies kon gebeuren is onbekend en zal door het ongevallen analyseteam van de politie onderzocht gaan worden. Vanwege het ongeval is de Zwanenburgerdijk een tijd lang afgesloten geweest.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie