OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Trudy Witteman

Cultuuragenda Haarlemmermeer, tips: hcredactie@bdu.nl

27 augustus 2019 om 10:22 Activiteiten

Cultuuragenda Haarlemmermeer, tips: hcredactie@bdu.nl

Do 29 augustus

Hoofddorp

Kunst

Welk erfgoed moet behouden blijven in het landschap van de toekomst? Dat is de vraag die Podium voor Architectuur Haarlemmermeer en Schiphol heeft gesteld aan bewoners en amateurfotografen om in beeld te krijgen hoe er gedacht wordt over de eigen leefomgeving. Vandaag is de opening van de expositie 'Kansen voor Erfgoed' in Galerie de Meerse waarin de verbeeldingen van bewoners een belangrijk onderdeel vormen.

vr 30 augustus

Badhoevedorp

Kunst

Start expositie ‘Vreemde vogels, vergezichten’, Galerie Kunst 2001. Met werk van cliënten van de stichting ‘Ons Tweede Thuis’. (16.00 uur), de expositie duurt tot en met 6 oktober.

Hoofddorp

Muziek

Muziektheatervoorstelling 'De Grens' is gebaseerd op dagboekfragmenten van Ekaterina Levental, uit de periode waarin ze als 16 jarige vluchteling aankwam in Nederland. De Lichtkring, Lunenburg 70, aanvang 20.30 uur.

Za 31 augustus

Hoofddorp

Muziek

Gratis kennismaking West-Afrikaanse Percussie (Djembé) workshop en show demonstratie van de Djembé Band Zamana in De Ark, Muiderbos 36. Van 10.00 uur tot 11.15 uur: proefles (trommels beschikbaar) en vanaf 11.30 uur concert van de Djembé Band Zamana.

Hoofddorp

Natuur

Dorsen in de Plesmanhoek. Start voor de 1e draai om 11.00 uur zijn, de 2e om 13 .00 uur, en de 3e om 15.00 uur. Tijdens het dorsen zullen de combines het werk doen in het veld inclusief de balenpers. Alleen als het goed weer is.

Nieuw-Vennep

Educatie

Open dag en proeflesweek Pier K. Het nieuwe cursusseizoen gaat in september weer van start Zie, hoor en beleef alles wat Pier K in het komende nieuwe seizoen te bieden heeft aan het Harmonieplein 2 van 13.00 tot 16.00 uur.

Zo 1 september

Hoofddorp

Muziek

Tot en met begin september is het Zomer op het Plein. Elke zondag trakteert Hoofddorp Winkelstad het winkelend publiek op gratis muziek op het Polderplein-Buiten. Geniet op zomerse zondagmiddagen tussen 12.30 en 16.30 uur vanaf de terrassen van Mooca, KFC en Zoet&Zalig van sfeervolle muziek.

Hoofddorp

Sportfeest

Op het Raadhuisplein is er een groot Spinning-Event De opbrengst is voor 'Hoofddorp aan Zee' dat een mooie vakantieweek organiseert voor kinderen die om redenen niet met vakantie kunnen gaan. Deelnemen kan vanaf 12.00 tot 16.00 uur en kost 10 euro per uur.

Hoofddorp

Educatie

Open dag en proeflesweek Pier K. Het nieuwe cursusseizoen gaat in september weer van start, Raadhuisplein 9, van 13.00 tot 16.00 uur.

Spaarnwoude

Muziek

Optreden in de Stompe Toren van Conservatorium Amsterdam, aanvang 14.00 uur.

Oude Meer

Muziek

Optreden Kees Dusink Blues Band in The Shack, aanvang 15.30 uur.

Zwanenburg

Fietsen

H.S.C. De Bataaf rijdt de tocht Klein Giethoorn, over een afstand van 100 kilomneter. Voor inlichtingen: Elly Marcus, 020-4976810, of bataaf.com.

di 3 september

Hoofddorp

Spel

Liefhebbers kunnen in het Claus Park Collection aan de Pokeren.nl Poker Series meedoen. Het toernooi begint om 19.30 en zal tot ongeveer 00.15 duren. Het gaat om een recreatief toernooi waarbij niet om geld wordt gespeeld. Iedereen van 16 jaar of ouder kan zich via de website van Pokeren.nl inschrijven.

Do 5 september

Hoofddorp

Muziek

Start Meerlive, vierdaags muziekfestival in centrum van Hoofddorp.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie