Postcode Loterij Miljoenenjacht
Postcode Loterij Miljoenenjacht Robert Vos

Vijftig bewoners Hoofddorp bij Linda de Mol op miljoenenjacht

28 augustus 2019 om 14:52 Overig

HOOFDDORP Vijftig Hoofddorpers uit postcodegebied 2134 strijden om prijzen tot wel vijf miljoen euro in tv-show 'Postcode Loterij Miljoenenjacht'. Zij wonnen bij de Postcode Loterij een felbegeerde studioplaats in de spelshow die Linda de Mol presenteert. Of de inwoners van Hoofddorp daadwerkelijk in de prijzen vallen, is zondag 8 september vanaf 20.00 uur te zien bij SBS6.

Richard (63) uit Hoofddorp is één van de gelukkigen die afreizen naar de studio in Amsterdam: "Ik heb geen speltactiek, dát is mijn tactiek, mocht ik aan de desk naast Linda de Mol komen te staan. Het lijkt mij een bijzondere ervaring om een keer zo'n studio-opname bij te wonen. Mijn dochter vergezelt mij die dag. We kijken samen regelmatig naar het programma. Als het lot mij goedgezind is en ik een geldprijs in de wacht sleep, dan wil ik een mooie motorreis maken. Eerder reisde ik al eens met mijn motor naar de Noordkaap. Nu droom ik om, samen met mijn zoon, via Finland langs de Russische grens naar Noorwegen te toeren. Wie weet kan ik die binnenkort van mijn bucketlist afstrepen!"

EERDER IN DE PRIJZEN In het najaar van 2017 was Hoofddorp ook al eens vertegenwoordigd bij Miljoenenjacht. Toen zaten vijftig Hoofddorpers uit postcodegebied 2131 in de studio. Het lot bleek inwoner Marcella goedgezind. Zij ging naar huis met 35.000 euro.

De vijftig inwoners van Hoofddorp zijn samen met inwoners van negen andere wijken uit heel Nederland aanwezig in de studio. Eén van de 500 aanwezigen maakt kans de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het 'Gouden Koffer Spel' te spelen. Door koffers te openen, maakt de finalist kans op een geldbedrag dat kan oplopen tot wel vijf miljoen euro.

Postcode Loterij Miljoenenjacht
Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie