Bollen planten in het plantsoen bij de Groef.
Bollen planten in het plantsoen bij de Groef. Stadslandbouw Hoorn

Maatvast Haarlemmermeer viert Burendag op 17 locaties

9 september 2019 om 11:41 Maatschappelijk

HOOFDDORP Maar liefst 17 locaties van Maatvast vieren Burendag 2019. Buurtgenoten zijn van vrijdag 27 tot en met zondag 29 september van harte welkom om elkaar te ontmoeten bij het gevarieerde aanbod aan activiteiten in de Haarlemmermeerse wijkgebouwen, buurthuizen, dorpshuizen en jongerencentra.

Burendag is een jaarlijks terugkerend feest dat je samen viert met je buren en de buurt. Initiatiefnemers het Oranjefonds en Douwe Egberts beogen met het evenement een of meerdere dagen waarop je gezellig samen komt en waarbij veel mensen iets goeds doen voor elkaar en de buurt.

Daar waar Maatvast zich ten doel stelt mensen in de Haarlemmermeerse samenleving met elkaar te verbinden, is Burendag daarmee uiteraard een evenement waar zij van harte aan meewerkt.

Verspreid over de Haarlemmermeer is gekozen voor een gevarieerd aanbod. Van manicure met de buren in buurthuis Het Contact in Nieuw-Vennep tot sport en bewegen
met de buurt bij wijkcentrum De Boerderij in Hoofddorp. Verschillende buurt BBQ's zoals bij jongerencentrum De Hype in Nieuw-Vennep (met livemuziek!), maar ook bij het Ontmoetingcentrum in Nieuw-Vennep, jongerencentrum De Basis in Zwanenburg en jongerencentrum Studio 5 in Hoofddorp.

Ook kan de bezoeker terecht bij de voedselmarkt met lokale producten bij dorpshuis Marijke in Burgerveen, de fietstocht met maaltijd bij dorpshuis het Eiland in Beinsdorp, de dag vol workshops bij wijkcentrum De Amazone in Hoofddorp en de verenigingen dag bij dorpshuis De Reede in Rijsenhout.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie