Afbeelding
pr

Humberto Tan, Marianne Timmer en Marc Lammers op Horse Event Vijfhuizen

10 september 2019 om 13:42 Overig

VIJFHUIZEN Tv-presentator Humberto Tan, Olympisch schaatskampioen Marianne Timmer en Olympisch hockeykampioen- en coach Marc Lammers prijken op het programma van Horse Event. Wat doen zij daar? Op het eerste gezicht lijken ze niet veel met paarden te hebben. Maar schijn bedriegt.

Voor Humberto is het zelfs al zijn derde optreden op Horse Event, en wel als dagvoorzitter van De Hippische Ondernemer Dag. Humberto raakte onder de indruk van de paardensport toen hij als NOS-verslaggever aanwezig was bij diverse Olympische Spelen. Marc Lammers komt op vrijdag zijn visie geven op ondernemerschap aan paardenprofessionals, waarbij hij hen hopelijk inspireert toch even zo grote successen als hij zelf behaalde. Marianne Timmer heeft eenzelfde rol toegedicht gekregen, maar dan op de zondag tijdens de KNHS Instructeursdag.

Het grootste educatieve paardenevenement van Nederland, is na zeventien edities nog steeds immens populair: de kaarten voor zaterdag zijn uitverkocht! Kom jij ook naar Horse Event maar heb je nog geen toegangsticket? Wacht dan niet te lang meer met het bestellen van jouw ticket in de voorverkoop! Vrijdag is de helft van de kaarten verkocht en voor zondag inmiddels bijna 90%.

Horse Event vindt plaats op 13, 14 en 15 september op Expo Haarlemmermeer te Vijfhuizen. Kijk voor meer informatie op www.horse-event.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie