Blije kinderen tijdens de kabouterloop
Blije kinderen tijdens de kabouterloop Renata Jansen Fotografie

Kraantje Lek support kinderlopen Teva Halve van Haarlem

16 september 2019 om 11:05 Overig Deel je nieuws

Voor de kinderen die meedoen aan de Teva Halve van Haarlem op zondag 29 september is er goed nieuws. Dit jaar support Kraantje Lek beide kinderenlopen. Dit betekent dat kinderen met hun startbewijs een gratis pannenkoek kunnen eten in het altijd gezellige Kraantje Lek. Inschrijven voor de Teva Halve van Haarlem kan tot en met maandag 23 september 9:00 uur.

De Teva Halve van Haarlem heeft 5 verschillende onderdelen waaronder twee leuke kinderlopen: een kabouterloop van 700 meter en een KidsRun van 1400 meter. Daarnaast staat er een 5 en 10 kilometer op het programma én natuurlijk het pronkstuk van deze loop: een uitdagende halve marathon. Alle afstanden staan bekend om de prachtige routes door Haarlem en de groene omgeving daar buiten.Voor de bedrijven is er een unieke bedrijvenloop met een prachtig terras in de binnentuin van het stadhuis.

Kraantje Lek is een bekend begrip in Haarlem en omstreken. Sinds juli dit jaar is het overgegaan van eigenaar en wordt deze iconische plek weer nieuw leven inblazen, met het heerlijke terras een nieuwe menu kaart en een vernieuwde speeltuin voor de kinderen.

De Teva Halve van Haarlem wordt dit jaar voor de 35e keer georganiseerd op zondag 29 september. Bij de inschrijving kan er een extra donatie gedaan worden voor het Goede Doel. Dit jaar is dit wederom het Jeugdfonds Sport &Cultuur Haarlem. Dit fonds creëert sportkansen voor kinderen tot 18 jaar. Als er thuis geen geld is om lid te worden van een sportvereniging, betaalt het Jeugdfonds lesgeld, kleding en eventuele sportattributen tot een maximum bedrag van €225,- per kind per jaar. Dit geld gaat niet naar de ouders of het kind, maar rechtstreeks naar de sportvereniging en de sportwinkel.

Inschrijven en meer informatie op halvevanhaarlem.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie