Cor de Bock leidt samen met broers Rob en Martien het jubilerende familiebedrijf.
Cor de Bock leidt samen met broers Rob en Martien het jubilerende familiebedrijf. Martien_de_Bock

Foto de Bock is een hecht familiebedrijf: al 55 jaar jong en dynamisch

17 september 2019 om 13:12 Nieuws

HOOFDDORP De komende maanden viert de Hoofddorpse fotospecialist De Bock het 55-jarig bestaan van het hechte familiebedrijf. Dit gaat gepaard met scherpe en aantrekkelijke aanbiedingen, experiences met diverse topmerken fotoapparatuur en natuurlijk alle bijbehorende diensten, adviezen en services. Zaken die in de afgelopen vijf-en-halve decennia medebepalend waren voor het succes van het gewaardeerde Ringfoto-bedrijf.

"In november zijn we officieel 55 jaar jong", opent Cor de Bock zijn verhaal. Samen met broers Rob en Martien leidt hij het jubilerende familiebedrijf. "In die tijd zijn wij altijd met onze tijd meegegaan, hebben ons aangepast op de ontwikkelingen in de markt en dat zonder de klantgerichte grondbeginselen van onze ouders uit het oog te verliezen. Wij staan in Haarlemmermeer en ver daarbuiten bekend als dé echte fotospeciaalzaak. Vanwege onze gezamenlijke grote vakkennis, maar ook onze studio- en vakfotografie, alsmede de specialistische afdrukken. Als fotowinkel beschikken wij altijd over een zeer divers assortiment met 85 camera's van alle topmerken en met alle denkbare accessoires. Toestellen in verschillende prijsklassen en met diverse technische specificaties.

MERKONAFHANKELIJK Als bedrijf zijn wij merkonafhankelijk en kunnen iedere klant dus precies op maat helpen met het juiste toestel. Ongeacht of dat nu van merk a of b is en ook de prijs is voor ons zeker niet bepalend. Over de prijs gesproken: Wij hanteren absoluut zeer scherpe prijzen, die absoluut kunnen concurreren met cash and carry's en onlinewinkels. Wat wij daar aan toevoegen is ons persoonlijk vakadvies, de instelling van de camera naar de wensen van de klant, advies over een juiste opslagkaart, onze uitgebreidere en langere garantie, verzekering, een jaarlijkse check-up van de camera, Nederlandse toestellen en onze Gold Member Card met tal van voordelen voor de klant. Waaronder een jaar lang iedere maand een aantal fotoafdrukken uit ons hightech -online- minilab. Iedereen kan en mag met gebruikersvragen over de apparatuur natuurlijk ook altijd bij ons langskomen. Als bedrijf kennen wij verder workshops voor beginners tot gevorderden, waar geïnteresseerden alle fijne kneepjes van het fotovak leren. Die bijeenkomsten verzorgt Martien, die daar zijn hele ziel en zaligheid in legt. Iets dat cursisten zeer waarderen weten wij uit de reacties. Er is echt sprake van de overdracht van nuttige kennis die het fotograferen alleen maar leuker maakt", aldus Cor de Bock.

ACTIVITEITEN TOT EINDE JAAR Hij vervolgt: "Onze dynamiek krijgt ook de komende maanden een extra impuls. Inmiddels is onze Nikon D 3500 actie met diverse Tamron lenzen gestart. Op 6 oktober volgt een volledig verzorgde Experience Dag (kosten bedragen 29 euro p.p.) met Sony RX10 en A7 camera's, waarbij de bekende natuurfotograaf en Sony-ambassadeur Gustav Kiburg een lezing verzorgt. Daarna zijn deze camera's beschikbaar voor een workshop in het Historisch Museum. Inschrijven kan vanaf nu en na afloop kunnen deelnemers de geteste apparatuur met een aantrekkelijke korting aanschaffen. In oktober is er de demo- en inleverdag voor Super 8 films. In de winkel laten we zien hoe dat in zijn werk gaat en belangstellenden kunnen hun oude Super 8 films tegen een aantrekkelijke prijs laten digitaliseren. Dat overzetten neemt uiteraard meer tijd in beslag, maar zou voor iemand een mooi Kerstcadeau kunnen zijn. Verder komen er voor Olympus-gebruikers/bezitters in onze studio opfriscursussen, inclusief een firmware-update van het toestel en uitleg van de apparatuur. Details daarover komen ook in onze nieuwsbrief en op onze website. In november staat de Experience voor de Nikon Z6 gebruikers centraal, waarvan de data nog vastgesteld worden en via onze website en Nieuwsbrief kenbaar worden gemaakt. En verder hebben wij de nodige productaanbiedingen", besluit Cor de Bock.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie