Afbeelding
Desiree van Ommeren

Auxilium: een alternatieve manier van pijnbestrijding

17 september 2019 om 13:19 Nieuws

NIEUW-VENNEP Auxilium Pijnbestrijding en Counceling helpt om de pijn te bestrijden volgens de APS-therapie. Rob en Irene Vijfschaft, beiden gediplomeerd APS-therapeut, geloven in het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Ze zijn dit jaar vol overtuiging gestart met hun praktijk aan huis in Nieuw-Vennep. Zij behandelen met positief resultaat cliënten en paarden.

Désirée van Ommen

APS (Actie Poteniaal Simulatie) therapie is een natuurlijke behandeling die het lichaam stimuleert bij herstel en zorgt voor een betere balans en meer energie. Onder deskundige begeleiding geeft het APS-apparaat - electroden die op het lichaam geplakt worden – lichte stroomsignalen af waardoor het lichaam geprikkeld wordt en de communicatie tot zelfherstel op gang wordt gebracht. Dit is geheel pijnloos.

SNEL EN EFFECTIEF Rob ontdekte tijdens zijn studie psychologie hoe naast geestelijke pijn ook lichamelijke pijn verminderd kon worden. "Mensen zijn soms ten einde raad als ze bij ons aankloppen en hebben alles al geprobeerd om van de pijn af te komen. Mijn drijfveer is om mensen te helpen. Wij behandelen pijnklachten met electro-therapie en de magneetpulstherapie. Het kan bij verschillende soorten pijn een oplossing bieden zoals acute en chronische pijnklachten, sportblessures, slapeloosheid en vermoeidheidsklachten en pijn na een operatie. APS werkt echt super. Snel en effectief, al kunnen klachten in het begin wat verergeren. Belangrijk is om veel water te drinken zodat afvalstoffen goed afgevoerd kunnen worden." Irene vult aan: "Het kan echt het leven verlichten en de kwaliteit ervan verbeteren. Wij behandelen onszelf ook met het APS-apparaat en zijn er erg enthousiast over."

APS-therapie is nog niet zo heel bekend. Het is ontwikkeld in Zuid-Afrika en wordt nu steeds vaker ook in Nederland toegepast in pijnpoliklinieken, ziekenhuizen en fysiotherapieparktijken. APS-therapie behoort tot de alternatieve geneeswijzen en is goedgekeurd door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Rob en Irene zijn tot op heden de enige zelfstandig gevestigde geregistreerde APS-therapeuten in de Haarlemmermeer.

OOK OP LOCATIE Na een zorgvuldige intake of APS therapie geschikt voor je kan zijn, moet je in eerste instantie uitgaan van een intensieve behandelingsperiode in twee weken tijd, leggen Rob en Irene uit.

Als het nodig is, dan reizen APS-therapeuten Rob en Irene het hele land door en bezoeken mens en dier op locatie. Irene, een fervent paardenliefhebster, behandelt namelijk ook met succes paarden. "Het is zo mooi, hoe zo'n dier opleeft na een behandeling. Aan een paard merk je meteen of het baat."

Voor meer info: info@auxilium-pijnbestrijding.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie