Afbeelding
Eric Hoenson

Burgemeester Schuurmans bezoekt jubilerend 'schietsportstel'

20 september 2019 om 11:14 Mensen

HOOFDDORP Burgemeester Marianne Schuurmans bezoekt woensdag 25 september Cornelis Wilhelmus Kerkvliet, geboren op 2 mei 1936 te Amersfoort en mevrouw Veronica Louise Christina Kerkvliet-Bakker, geboren op 27 december 1940 te Amsterdam om hen te feliciteren met hun 60-jarig huwelijksjubileum. De twee wonen aan de Pascalstraat 55 in Badhoevedorp.

Het echtpaar heeft elkaar aan de waterkant leren kennen; een vriendin van mevrouw had een vriendje en zij zou gaan vissen met hem. Maar dat vriendje zou een vriend meenemen naar het vissen. En dus vroeg zij mevrouw mee zodat ze dan met z'n vieren zouden zijn. En die vriend was Cornelis Kerkvliet.

Het echtpaar heeft afwisselend in Amsterdam en Badhoevedorp gewoond. Meneer heeft in zijn jonge jaren vele baantjes gehad, onder andere als zelfstandig loodgieter. Mevrouw heeft vanaf haar 15e gewerkt, bij een audiocentrum. Daarna op ateliers en zelfstandig als naaister.

Het echtpaar heeft in de jaren tachtig een eigen schietsportcentrum gerund (tot 1998). Ze hebben echter nog steeds een "eigen" schietclub, bij het Amstelstation. Dit is een ander schietsportcentrum, een verkleinde vorm. Ze hebben twee kinderen en drie kleinkinderen.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie