Afbeelding
import

Vrije tijd in Haarlemmermeer

24 september 2019 om 14:50 Recreatie

Talentenschool

HOOFDDORP Op zaterdag 28 september zet talenschool Talenmeester in Hoofddorp de deuren open voor iedereen die kennis wil maken met een vreemde taal. Bezoekers kunnen deelnemen aan een van de 8 gratis taallessen, te kiezen uit Spaans, Frans, Engels, Duits, Russisch en Nederlands als Tweede Taal (NT2).

Markt

ZWANENBUG Zaterdag 28 september is er een kinderkledingbeurs in het Pummeltje, Olmenlaan 141, open van 10.00 tot 11.30 uur.

Mantelzorg

VIJFHUIZEN Mantelzorg. Het roept allerlei vragen op. Wat verwacht ik van mijn kinderen? War mag ik van mijn kinderen vragen? Wat kan ik bieden? Hoe kan ik het combineren met werk en gezin? Waar liggen mijn grenzen?

Voor wie zich in deze vragen herkent en daarover verder wil nadenken wordt op woensdag 2 oktober in De Luifel, Kromme Spieringweg 400 in Vijfhuizen een thema-avond over mantelzorg gehouden. Met name bedoeld voor mensen die reeds zijn aangewezen op ondersteuning van anderen, hun kinderen en hun naasten en voor mensen die al mantelzorger zijn. De avond wordt ingeleid door Brigit Albers, mantelzorgconsulent bij Mantelzorg & Meer, aanvang 20.00 uur.

Dementie

HOOFDDORP Op zaterdag 29 september treedt cabaretiere Manon Kroezen op bij boekhandel Stevens in Hoofddorp. Ze zingt liedjes uit haar cabaretvoorstelling over dementie en daarnaast presenteert ze haar boek 'RUDY hoort er ook nog bij', aanvang 14.00 uur..

Winkelplein

HOOFDDORP Momenteel ondergaat het Kometenplein in Hoofddorp een metamorfose tot gezellig plein met winkels en restaurants. Op zondag 29 september vindt de feestelijke opening plaats.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie