Afbeelding
Eigen foto

Inschrijving voor nieuwe jaargang Meerlandenfonds geopend

1 oktober 2019 om 10:50 Maatschappelijk

HAARLEMMERMEER De inschrijving voor een nieuwe jaargang van het Meerlandenfonds is sinds vandaag geopend. Ook dit jaar heeft Meerlanden een bedrag van 55.000 euro in het fonds gestort om (sport)verenigingen en goede doelen te ondersteunen.

Vrijwilligers van goede doelen en sportverenigingen uit het verzorgingsgebied van Meerlanden, waaronder ook de gemeente Haarlemmermeer valt, kunnen tot 1 november een aanvraag indienen.

ONMISBAAR "Vrijwilligers zijn onmisbaar voor onze maatschappij. Zij dragen eraan bij dat het in onze regio fijn wonen, werken en recreëren is", aldus algemeen directeur van Meerlanden Angeline Kierkels. "Ook Meerlanden werkt daar dagelijks aan mee, samen met gemeenten en hun inwoners, scholen en partners. Daarom steunen wij die talrijke initiatieven van goede doelen en verenigingen met ons Meerlandenfonds. Zo kunnen zij hun mooie werk blijven doen. Ik roep alle vrijwilligers in de regio daarom op om een aanvraag te doen voor een bijdrage uit het Meerlandenfonds"

Het bestuur van het fonds let bij de aanvragen op degenen, die zich inzetten voor een mooie en duurzame leefomgeving, vandaag en morgen. Goede doelen en (sport)verenigingen komen voor een bijdrage uit het Meerlandenfonds in aanmerking door een project te beschrijven. Dat kan door het online formulier in te vullen. Voor goede doelen is de maximale bijdrage 2.500 euro beschikbaar, voor (sport)verenigingen maximaal 1.000 euro.

BERICHT De inschrijving sluit op 1 november. Begin december ontvangen de aanvragers bericht over een eventuele toekenning van een bedrag uit het fonds. De feestelijke uitreiking van de cheques van het Meerlandenfonds is op 12 december.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie