Afbeelding
internet

Burgemeester Schuurmans bezoekt jubilerend 'paas-echtpaar'

3 oktober 2019 om 09:49 Overig

HOOFDDORP Burgemeester Marianne Schuurmans bezoekt dinsdag 8 oktober Arie van der Maarl, geboren op 15 oktober 1931 te Haarlemmermeer en mevrouw Geertje Cornelia van der Maarl-Roos, geboren op 29 mei 1933 te Haarlemmermeer om hen te feliciteren met hun 65-jarig huwelijksjubileum.

Het echtpaar heeft elkaar leren kennen op 2e Paasdag in het Groenedaalsebos, daar was een soort markt waar ze elkaar tegen kwamen.

Meneer en mevrouw zijn geboren en getogen Haarlemmermeerders en hebben ruim 50 jaar aan de Aalsmeerderweg in Rozenburg gewoond, op hun eigen boerderijtje. Ze wonen nu inmiddels 10 jaar in Hoofddorp. Na hun huwelijk zijn ze aan de slag gegaan op hun eigen boerderij, een gemengd bedrijf in landbouw en koeien. Meneer was uiteindelijk meer op de veemarkt dan thuis, want in de handel verdiende je meer. Mevrouw was thuis bij de kinderen en op het boerenbedrijf was er altijd werk te doen.

Het echtpaar heeft zes kinderen, dertien kleinkinderen en vijf achterkleinkinderen. Ze voelen zich gelukkig en gezegend met alle kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen en vinden het heel bijzonder dat ze dat nog mogen beleven samen.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie