René Klomp:
René Klomp: "We onthullen de Mazda's 3 en CX 30 met de revolutionaire Skyactiv-X motor." pr

Actie-vierdaagse Mazda-dealer Hartgerink en Klomp

14 oktober 2019 om 11:56 Nieuws

HOOFDDORP Hartgerink en Klomp in Hoofddorp is precies veertig jaar Mazda-dealer en start dat jubileum met een 40 uur durende feestelijke actie-vierdaagse. "Wij startten vandaag, 16 oktober, om 10 uur met een Ondernemersdag. Daar presenteren meerdere collega-ondernemers zich in onze showroom met een eigen stand. Om 17.00 uur start de Businessborrel, gevolgd door de onthulling van de Mazda's 3 en CX 30 met de revolutionaire Skyactiv-X motor", vertelt een trotse René Klomp.

Proefritten met deze opzienbarende modellen behoren uiteraard tot de mogelijkheden. Een hapje en een drankje ronden deze eerste actiedag rond 20.00 uur af. René vervolgt: "Op donderdag is er onze bekende 'Krasjes- en Deukjes-dag'. Dan bieden wij de mogelijkheid om vanaf 11 uur in de ochtend tegen een aantrekkelijk tarief, hinderlijke deukjes of ontsierende krasjes in het plaatwerk netjes te laten verwijderen door specialisten op dit gebied.

Iets dat uiteraard de nodige tijd in beslag neemt, dus vooraf aanmelden via een mail naar info@h-klomp.nl is absoluut aan te raden. Deze dag zal eveneens tien uur duren. Dus geïnteresseerden kunnen tot 21.00 uur bij ons terecht.

LADIESDAY Vrijdag 18 oktober is Ladiesday en op die dag staan de dames centraal. Velen van hen hebben zich inmiddels aangemeld voor de workshops 'Pech Onderweg', die wij deze dag organiseren. Om 17.00 uur start de Gooische Vrouwen Bingo, gecombineerd met de Vrijdagmiddagborrel met de nodige hapjes en drankjes.

Zaterdag beginnen de festiviteiten om 12 uur. Meerradio verzorgt dan live vanuit onze showroom het programma 'Meer in de Middag'. Verder is er een optreden van Ramon Sandbergen en rond de klok van vijf verwachten wij Quincy. Op dat moment vangt ook onze gezellige happening in Oktoberfest-stijl aan. Compleet met bier en braadworsten. In de tussenliggende perioden zorgt een DJ voor de muzikale invulling van het programma", besluit Klomp.

PROEFRIT Tijdens de actie-vierdaagse staan alle huidige Mazda-modellen klaar voor een proefrit en worden de CX-3, CX-5 en de Mazda 6 met hoge kortingen (tot wel 3.000 euro) aangeboden. In de werkplaats gelden kortingen van 25 procent bij aanschaf van winter- of all-seasonbanden. Overigens verwacht het dealerbedrijf in de komende periode meer nieuws bekend te kunnen maken over nieuwe elektrisch aangedreven auto's.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie