Afbeelding
Selfie

Jonna: "Why Don't We"

15 oktober 2019 om 11:18 Lokaal/Column

Ik heb eerder al wat geschreven over dat ik naar Shawn Mendes was geweest en dat was ook de aanleiding om deze column ook te schrijven. Maandag ben ik naar een "Why Don't We" concert geweest en het was super leuk. Het was in Utrecht en na school ben ik er gelijk naar toe gegaan. Toen ik aankwam zag ik de rijen en voor een moment was ik echt bang, ik had namelijk staplaatsen en ik wilde wel een beetje vooraan staan. Maar gelukkig stonden de mensen met wie ik zou gaan al best wel vooraan dus dat was geen probleem. Eenmaal binnen was het een chaos en binnen vijf minuten was ik samen met een vriendin gescheiden van de groep. Zij had letterlijk tien minuten voordat ze weg moest besloten dat ze zou gaan, dus ze moest nog even voor het concert plassen hihi. Wanneer we de zaal in kwamen was er geen spoor te bekennen van de mensen met wie we oorspronkelijk gingen, daarom hebben we maar gewoon een plekje gezocht en zijn we daar maar gewoon gaan staan.

Het concert zelf was echt luid, ik was zo blij dat ik oordoppen had in gedaan. Hierdoor kon ik gewoon genieten van het concert zonder pijnlijke oren te krijgen. Dat meisje met wie ik stond had geen oordoppen en zodra we de zaal uitkwamen was ze heel hard aan het praten.

Ik heb al mijn favorieten nummers en mash-ups gehoord dus ik ben helemaal blij. Na het concert was de garderobe een chaos waardoor ik echt 20 minuten stond te wachten om mijn jas te pakken. De mensen waarmee ik terug met de trein zou gaan die waren er al uit, waardoor we de trein mistten. We moesten hierdoor een half uur wachten op de volgende intercity en die kwam pas om 11.39 uur aan. Toen we in de intercity zaten kwamen we erachter dat deze vertraagd was, waardoor we pas om kwart over 12 aan zouden komen op Schiphol. De sprinter die we naar Nieuw-Vennep moesten hebben zou om half 1 aankomen, dus ik besloot om nog even naar Starbucks te rennen. Na dat ik mijn koffie gratis had gekregen (van een hele aardige jongen hihi), zijn we weer terug gerend naar het platform waar we de trein pakten naar huis.

Achteraf was die koffie toch niet zo'n goed idee, want toen ik thuis kwam om kwart over 1, kon ik door de cafeïne niet slapen tot half 3… oeps...

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie