Afbeelding
tvdekorenbloem.nl

Toneelvoorstelling van De Korenbloem

23 oktober 2019 om 11:40 Podiumkunsten

NIEUW-VENNEP Toneelvereniging De Korenbloem geeft een voorstelling op zaterdag 16 november om 20.00 uur en zondag 17 november om 13.30 uur in De Rustende Jager.
Deze klucht in drie bedrijven, geschreven door Henk Roede, speelt zich af in de wachtruimte van een regionaal ziekenhuis. Dokter Hogebaum is een oude dokter die nogal vergeetachtig en verstrooid is. Hij gaat met pensioen, maar moet eerst nog even zijn opvolger inwerken. Wanneer Joop van het uitzendbureau langskomt voor schoonmaakwerkzaamheden, ziet Dokter Hogebaum hem per ongeluk aan voor zijn opvolger. Joop denkt al snel dat hij ingehuurd is als dokter, vindt dat eigenlijk wel interessant en doet dan ook zijn uitstekende best. Dit alles leidt tot bizarre situaties. Maar waar is de echte nieuwe dokter en wat voor bezoekers komen er verder allemaal langs in het ziekenhuis? Zo is er Neel, die werkelijk alle kwaaltjes schijnt te hebben die er maar bestaan en komt Rebecca eerder in het ziekenhuis om een goede partij te schaken, dan dat ze werkelijk iets mankeert. Ook komt Roelie langs met een zere duim, maar is dat de enige reden waarvoor zij langskomt? Gelukkig kan het ziekenhuis beschikken over het kordate hoofd van de verpleging Joke en verpleegkundige Annie. Maar of die de boel nog kunnen redden? Dan hebben we het nog niet over de directeur, die meer aan zijn eigen inkomen denkt, dan om de welzijn van het ziekenhuis…

Kaarten kosten 10 euro en zijn te koop via tvdekorenbloem.nl en bij de leden. En aan de kassa voor aanvang voor 12 euro. Kinderen tot 12 jaar betalen 5 euro.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie