Afbeelding
archief

Halloween in winkelcentrum Hoofddorp

25 oktober 2019 om 16:10 Overig

HOOFDDORP Het is Halloween-tijd en dat wordt op tal van plekken gevierd. Bijvoorbeeld zaterdag 26 oktober van 13.00 tot 17.00 uur op het Raadhuisplein Hoofddorp. Met onder andere een griezelbus, om 13.00, 14.00 en 15.00 uur steeds een 30 minuten durende griezelbusshow. Verder is er een meet & greets met Dolfje Weerwolfje en Foeksia de Miniheks, optocht en verkiezing grootste griezel.

WIJZIGING IN PROGRAMMA Het spookhuis kan door onverwachte omstandigheden helaas niet doorgaan. Daarnaast zullen de griezelshows op een andere locatie in het Centrum plaatsvinden, namelijk in Winkelcentrum Vier Meren.

GRIEZELSHOWS De geplande griezelshows (13.00, 14.00 en 15.00 uur) zullen plaatsvinden op het podium in Winkelcentrum Vier Meren (bij Bagels & Beans) in plaats van op het Raadhuisplein. Laat je meenemen op een griezelige reis tijdens één van de 30 minuten durende shows van P. Onnoval, Tante Dora, Meneer Beentjes en Loena vol muziek en spannende verhalen.

[OPTOCHT Om 16.00 uur start de griezelige optocht bij het podium in Winkelcentrum Vier Meren (in plaats van op het Raadhuisplein). Loop gezellig mee met alle griezels!

KOM VERKLEED Kinderen mogen zich verkleden als angstaanjagende zombie, vampier of heks (als andere griezel mag natuurlijk ook) en meelopen. Na de optocht worden de drie kinderen die als grootste griezel verkleed zijn uitgekozen en zij ontvangen een leuke verrassing.

Meer informatie op hoofddorpwinkelstad.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie