eta Therapy stimuleert en activeert het natuurlijke proces van binnenuit.
eta Therapy stimuleert en activeert het natuurlijke proces van binnenuit. pr

Zaterdag 9 november promotiedag Dermatude bij Be-U: het alternatief voor een facelift

28 oktober 2019 om 14:57 Zakelijk

HOOFDDORP Een frissere blik, een steviger huid, strakkere contouren en een egalere huid. Wie droomt er niet van? Je doet er alles aan om zo goed mogelijk voor je huid te zorgen, maar er zijn invloeden waar je helaas niets aan kunt veranderen. Denk aan de zon, airco en natuurlijk gewoon omdat je ouder wordt. Met Dermatude Meta Therapy kun je het verouderingsproces aanzienlijk vertragen, waardoor de tekenen van veroudering zichtbaar worden verminderd. Meta Therapy stimuleert en activeert het natuurlijke proces van binnenuit.

Hoe werkt Meta Therapy?

Tijdens de behandeling worden op een pijnloze manier kleine, onzichtbare gaatjes in de huid gemaakt. De behandeling wordt uitgevoerd met een speciaal, geavanceerd apparaat, dat de gaatjes op de juiste huiddiepte kan aanbrengen. Vervolgens wordt het herstelmechanisme van je huid geactiveerd, waarbij collageen en elastine wordt geproduceerd om de microperforaties te herstellen. Doordat je huid het meeste werk doet, is het een 100% natuurlijke vorm van huidvernieuwing van binnenuit. Daarnaast zal je geen pijn ervaren en na de behandeling kun je je dagelijkse bezigheden gelijk hervatten. Een dag later kun je ook weer make-up dragen.

Steviger en elastischer

Specialiste Kim Kossen werkt in haar salon met Meta Therapy en vertelt over het resultaat. Je huid wordt steviger en krijgt meer elasticiteit. Fijne lijntjes en rimpels vervagen, poriën worden fijner en de algehele conditie van je huid verbetert. Je biologische klok wordt op natuurlijke wijze iets teruggedraaid. Met een frissere en jongere uitstraling als resultaat”.

Waar is Meta Therapy geschikt voor?

De behandelingen zijn geschikt voor fijne lijntjes, rimpels, donkere kringen, grove poriën, hyperpigmentatie en vochtarme huid.

Het is door onafhankelijke ‘in vivo’-testen bewezen effectief, direct zichtbaar resultaat, veilig en 100% natuurlijk, geen risico op huidbeschadiging en korte hersteltijd.

Op zaterdag 9 november biedt Be-U een kennismaking dag waarbij er een Dermatude gezichtsbehandeling met korting geboekt kan worden. Zie advertentie elders in deze krant. Be-U is te vinden aan de Van Den Berghlaan 461 Hoofddorp.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie