"Als een kastanjeboom, een es of een eikenboom ziek is, dan moet deze weg. " carolien spaans

Klanten vinden weg naar Versteeg Boomverzorging: 'snoei=bloei=groei!'

4 november 2019 om 18:16 Natuur en milieu

ZWAANSHOEK 'Verzorgen van bomen houdt in dat je ze op tijd moet laten snoeien: wanneer bomen goed zijn gesnoeid blijven ze gezond!' Bram Versteeg, eigenaar van Versteeg Boomverzorging, is 'tussen de bomen' geboren. Letterlijk, in Elswout. Hij startte het bedrijf in 1984 aan de andere kant van Zwaanshoek aan de Spieringweg 1016: nu zit hij alweer 22 jaar op nummer 1135, op een terrein van 13.500 m2.

Versteeg Boomverzorging werkt met name voor overheidsinstanties, maar krijgt meer en meer opdrachten van particulieren. En daar is Versteeg blij mee: "Het is onze bedoeling om ons ook te richten op de particuliere sector."

Het bedrijf heeft al heel wat mooie, grote opdrachten op hun cv staan. Zoals Het Laantje van Alverna, in Haarlem, het Huis te Manpad in Heemstede en het onderhoud van de bomen aan de Glipperdreef, tevens in Heemstede. "Als een kastanjeboom, een es of een eikenboom ziek is, dan moet deze weg. Dat is specialistisch werk, waarbij voor ons geen boom te groot of te hoog is. We beschikken over alle materieel én mankracht om dit soort projecten vakkundig uit te voeren."

Carolien Spaans

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie