Wethouder Mieke bakt appeltaart bij de Goede Buur
Wethouder Mieke bakt appeltaart bij de Goede Buur Irene Wolterbeek

De Goede Buur: een fijne plek om te zijn

19 november 2019 om 12:44 Maatschappelijk Deel je nieuws

Vrijdag 16 november werd in aanwezigheid van ondernemers, dorpsraden en andere dorpsgenotende de prachtig verbouwde winkel/atelier annex appeltaarten bakkerij van De Goede Buur in Badhoevedorp door wethouder Mieke Booij heropend.
De wethouder was zeer enthousiast over de activiteiten die de cliënten in én buiten De Goede Buur verrichten. Mooie handgemaakte cadeaus, zelf gebakken appeltaarten, chocolaatjes en soep én een altijd vriendelijk ontvangst zorgen ervoor dat veel bewoners en buren van Badhoevedorp de winkel/bakkerij inmiddels weten te vinden. Maar ook wordt buiten de deur goed voor de ‘buren’ gezorgd onder andere door het bieden van ondersteuning aan bijvoorbeeld de soos voor ouderen en het verzorgingshuis met boodschappen doen, koken en de omgeving schoon houden. Wethouder Mieke Booij werd door cliënten rondgeleid en was erg enthousiast over de diversiteit van activiteiten die werden uitgevoerd.
En door deze verbouwing werken de cliënten van Ons Tweede Thuis met nóg meer plezier op hun locatie aan de Arendstraat en is er nu meer werkruimte om nieuwe cliënt-collega’s te verwelkomen!

 

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie