Shop till you drop, vrijdag 29 november ook in Hoofddorp.
Shop till you drop, vrijdag 29 november ook in Hoofddorp. FACUNDO ARRIZABALAGA

Vrijdag 29 november: Black Friday Shopping Night in Hoofddorp Winkelstad

21 november 2019 om 10:47 Zakelijk

HOOFDDORP Na twee zeer succesvolle edities is het vrijdagavond 29 november weer Black Friday Shopping Night in Hoofddorp Winkelstad. Hoge kortingen, de hele avond shoppen, gezellige activiteiten, mooie acties, lichtacts, een inpakservice en ook in de winkels is het feest. Als klap op de vuurpijl is er een live optreden van zangeres Maan.

Tijdens Black Friday Shopping Night kan er tot maar liefst 23.00 uur worden geshopt en profiteer je van aantrekkelijke kortingen. Winkeliers pakken flink uit en trakteren het winkelend publiek op tal van leuke activiteiten, live muziek, hapjes, drankjes en meer. Een mooie gelegenheid om alvast de Sint- en Kerstaankopen te doen dus.

Straattheater, muziek en andere verrassingen 

Zowel buiten als binnen in de overdekte gedeeltes kunnen bezoekers genieten van een feestelijk programma. Om 18.30 uur wordt afgetrapt met een brassband en verder zijn er de hele avond dj's, een fotobooth, straattheater, lichtacts, dansdemo's en muziek. Maar dat is nog niet alles. De ondernemers van Vier Meren doen er nog een schepje bovenop. Daar kun je je cadeautje in laten pakken bij de speciale inpakstand en als klap op de vuurpijl kun je om 22.00 uur genieten van een optreden van zangeres Maan.

Succesvolle eerdere edities Voor de ondernemers en initiatiefnemer van de Black Friday Shopping Night, Stichting Ondernemersfonds Hoofddorp Centrum (SOHC), is het succes van de vorige edities reden om dit jaar het evenement te herhalen. Veel drukker dan op een reguliere koopavond met verhoogde omzet en blije bezoekers.

Tips voor een geslaagde Shopping Night

Kom op tijd, eet samen een hapje, geniet om 18.30 uur van de brassband, shop till you drop met mooie aanbiedingen, laat je verrassen door de verschillende acts, zing om 22.00 uur mee met zangeres Maan en sluit de avond af met een drankje in één van de gezellige horecatentjes in het Centrum.

Advies: mogelijk doen niet alle winkels mee met Black Friday Shopping Night. Bezoekers wordt geadviseerd eerst de website van de betreffende winkel te raadplegen om er zeker van te zijn, dat de betreffende winkel geopend is tot 23.00 uur en/of er een speciale actie is.

Black Friday Shopping Night wordt, evenals alle voorgaande jaren, georganiseerd door de gezamenlijke ondernemers in Hoofddorp Centrum (Winkelstad), verenigd in Stichting Ondernemersfonds Hoofddorp Centrum. Wie de laatste informatie over de Black Friday Shopping Night in de gaten wil houden kijkt op http://www.hoofddorpwinkelstad.nl/, Facebook, Twitter, Instagram en/of de lokale media.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie