Afbeelding
Pixabay.com

Haarlemmermeer stopt voorlopig met WhatsAppen

26 november 2019 om 10:40 Maatschappelijk

HAARLEMMERMEER De gemeente Haarlemmermeer stopt per 1 december - in ieder geval voorlopig - met het beantwoorden van vragen van burgers via WhatsApp. Reden is het feit dat hiervoor een zakelijk account nodig is, maar dat is nog niet beschikbaar voor gemeenten.

Inwoners kunnen in de gemeente Haarlemmermeer via WhatsApp contact opnemen met de gemeente. Via telefoonnummer 06-13310900 is het mogelijk om op een laagdrempelige manier vragen te stellen of nieuwsberichten over bijvoorbeeld gladheid of evenementen te ontvangen. 

STREEP Er gaat echter - in ieder geval voorlopig - een streep door deze dienstverlening, zo meldt de gemeente. Aanleiding hiervoor is het feit dat voortaan een zakelijk account nodig is. Maar dat is nog niet beschikbaar voor gemeenten. De gemeente hoopt dat in de loop van komend jaar de dienst weer in gebruik kan worden genomen. 

Wie in de tussentijd vragen wil stellen aan de gemeente kan dat doen via Facebook of Twitter, of door te bellen met 0900-1852. Een melding doen van bijvoorbeeld een losliggende tegel of een kapotte straatlantaarn kan hier.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie