Bij kerstbomenhoofddorp.nl kunt u gezellig onder het genot van een drankje gezellig samen in alle rust de juiste boom weer vinden.
Bij kerstbomenhoofddorp.nl kunt u gezellig onder het genot van een drankje gezellig samen in alle rust de juiste boom weer vinden. pr

'Bezoek kerstbomenhoofddorp.nl: Wij hebben de mooiste bomen'

26 november 2019 om 11:02 Zakelijk

HOOFDDORP Wilt u ook dit jaar weer de mooiste kerstboom vinden?! Dan bent u bij kerstbomenhoofddorp.nl aan het juiste adres.

Het blijft jaarlijks een zoektocht om weer de allermooiste kerstboom uit te zoeken. Bij kerstbomenhoofddorp.nl kunt u gezellig onder het genot van een drankje gezellig samen in alle rust De juiste boom weer vinden!

Wij importeren de Nordmann Excelent kerstbomen uit Denemarken en kopen deze altijd in bij dezelfde kweker. Deze kweker is gemiddeld 10 jaar bezig om de allermooiste Nordmann Excelent voor u te kweken met een kwaliteit die niet te evenaren is. Gedurende deze 10 jaar worden de bomen elkaar opnieuw door hem gesnoeid en dit maakt het verschil om een echte perfecte Excelent kerstboom te kweken.

Door de bomen zolang mogelijk in het koude klimaat te laten staan en niet voor 15 november te kappen blijft deze ook heel lang mooi bij u thuis. De bomen zijn met 1 dag in Nederland, waar wij ze gelijk weer in het water zetten in onze oude gezellige boeren schuur. De bomen worden voorgeboord, zodat ze in een easyfix standaard passen. Dit is een hele mooie manier om uw kerstboom zonder gedoe meteen rechtop te zetten. Deze easyfix standaard is leverbaar er in diverse kleuren en materialen.

Dus kom gezellig bij ons langs en zoek de boom van uw keuze uit, onder het genot van een Glühwein of warme chocomelk. Er staat een hele grote keuze aan bomen voor u uitgestald en heeft u De Boom gevonden dan pakken wij deze in een net en leggen deze voor u in uw auto of bezorgen deze voor een kleine vergoeding bij u thuis.

U kunt de boom ook op onze website bestellen www.kerstbomenhoofddorp.nl dan bezorgen wij deze op de gewenste datum af bij u thuis of op uw bedrijf.

Afbeelding
Afbeelding
Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie