Afbeelding
NieuwsFoto / Chris Soellaart

Groep mensen beschoten, verdachte aangehouden

15 december 2019 om 05:27 Misdaad

NIEUW-VENNEP De politie heeft zaterdagnacht 31-jarige Zwollenaar aangehouden na een melding van een schietpartij aan de Vronen. De politiepersvoorlichter geeft aan dat even voor half twee een melding bij de politie binnenkwam dat er een vechtpartij plaatsvond in een woning. Bij aankomst van de politie bleek de situatie erg rustig. 

Vlak nadat de agenten waren vertrokken, werd alarmlijn wederom gebeld. Dit keer met de melding dat schoten zouden zijn gelost. Een persoon zou zijn langsgereden en op een groep mensen hebben geschoten. Hierna was er een auto op harde snelheid weggereden. De politie spoedde zich terug naar het adres. Agenten hebben de auto verderop in de straat staande gehouden. In de auto werd een vuurwapen aangetroffen. 

Hierop is de 31-jarige man uit Zwolle aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. De politie heeft de zaak in onderzoek.

De betrokkenheid van de verdachte wordt onderzocht. De auto is ook onderdeel van de plaats delict en wordt tevens aan het onderzoek onderworpen.

Afbeelding
Afbeelding
Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie