Dragon Tuina massage
Dragon Tuina massage Jan Aukes

Alternatieve geneeswijzen via Dragon Tuina

17 december 2019 om 09:32 Zakelijk

HOOFDDORP De winter is net begonnen, een geschikt moment dus om uw gezondheid te optimaliseren. Dragon Tuina biedt verschillende behandelingen aan om uw lichaam weer optimaal te laten functioneren.

Dragon Tuina zorgt dat mensen weer vitaal worden en behandelt een brede scala aan medische klachten. denk hierbij aan migraine, spier en gewrichtsklachten, stress en spanning en rugklachten. Door een mix van acupunctuur, chinese massage en kruidentherapie toe te passen worden symptomen bij de kern zeer effectief aangepakt. Hiervoor is een vergoeding via de zorgverzekering mogelijk.

Naast de behandeling van klachten kunt u bij Dragon Tuina ook terecht voor ontspanning. wij bieden ontspanningsmassages aan waarbij de spieren versoepeld worden, waardoor u zich weer optimaal zal gaan voelen. Voor de dames hebben wij een beautysalon, voor de fijnste gezichtsbehandelingen, zoals microdermabrasie, acne behandeling of bindweefselmassage, om huidveroudering tegen te aan.

Een cadeaubon is uitermate geschikt om als geschenk weg te geven. Uw familie en/ of vrienden kunnen dan genieten van een heerlijke massage, gezichtsbehandeling of kiezen voor een behandeling om uw gezondheid te optimaliseren.

Naast al de behandelingen die Dragon Tuina te bieden heeft, kunt u ook nog eens profiteren van een mooi actie: Bij elke behandeling ontvangt u 20% korting.

Dragon Tuina is 6 dagen in de week geopend tussen 09.00 - 21.00 uur. Maar uitsluitend op afspraak.

Dragon Tuina, Hoofdweg 716 2132 BV Hoofddorp - 023-6200099

Dragon Tuina, Marconistraat 15 1433 KK Kudelstaart 06-11333559

www.dragontuina.nl

Dragon Tuina massage
Dragon Tuina massage
Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie