Afbeelding
pr

Vijftig jaar knettergoed vuurwerk bij Honcoop

18 december 2019 om 13:16 Zakelijk

NIEUW-VENNEP Met ruim 50 jaar ervaring is Honcoop Vuurwerk het oudste adres in de Haarlemmermeer voor het leveren van knettergoed vuurwerk.

"Naarmate het einde van het jaar nadert maken wij ons zoals elk jaar op voor de verkoop van vuurwerk. Een periode waar wij met zijn allen naar uitkijken en veel plezier aan beleven. De halve winkel wordt speciaal omgetoverd voor de verkoop hiervan. Ook dit jaar hebben wij weer gezorgd voor een uitgebreid assortiment aan vuurwerk voor jong en oud."

Honcoop Vuurwerk heeft met twee vuurwerklijnen; Rubro Fireworks en Vuurwerktotaal een groots en zeer divers assortiment aan spectaculair vuurwerk.

Vuurwerktotaal onderscheidt zich elk jaar weer met een breed assortiment: Burn it, Volt, Barely Legal, Decibull, Pyro, Dumbum, Aviator en HFF voor een waar straat spektakel.
Populair zijn de connected cake boxen. Deze bevatten meerdere cakes welke al voor je doorgelond. zijn. Dat betekent eenmalig aansteken en genieten.

Rubro Fireworks biedt een extreem hoge kwaliteit aan vuurwerk met fantastische kleuren en perfect uitgewerkte effecten met merken als; Event Elite Brand, Heavy Legend, Rubro Adventurers, de Blits lijn en de Special Forces Series. Rubro is ontwikkeld door Nederlandse vuurwerkspecialisten en zeer gewaardeerd door vuurwerkliefhebbers.

BEKROOND Rubro Fireworks is net als in 2017 en 2018 ook dit jaar weer bekroond met predicaat 'vuurwerk van het jaar 2019'. Met als klap op de vuurpijl de Transbomber! Deze box springt er al 3 jaar op rij spectaculair bovenuit. Kortom vuurwerk voor de echte fanaten en grote liefhebbers.
"Wij hechten veel waarde aan uw veiligheid. Veiligheid staat daarom bij Honcoop altijd voorop. Bij elke bestelling wordt er gratis een vuurwerkbril en een veiligheidslont toegevoegd. Tevens profiteert u tijdens de voorverkoop van vele aanbiedingen en gratis vuurwerk bij uw bestelling."

ONLINE BESTELLEN Vuurwerk kunt u online bestellen op onze websites: vuurwerktotaal.nl/nieuwvennep en honcooptweewielers-vuurwerk.nl

"Wilt u liever langskomen? U kunt uiteraard ook in onze winkel uw bestelling plaatsen. Hier vindt u onze winkel: Honcoop Tweewielers, Kerkstraat 12, 2153BJ te Nieuw – Vennep. Vuurwerk kunt u afhalen op 28 - 30 en 31 december van 7.00 tot 21.00 uur
Op 31 december zij wij zelfs geopend tot 23.00 uur. Zondag 29 december zijn wij van 12:00 tot 17:00 geopend alleen voor het plaatsen van bestellingen. Voor meer informatie en uitleg staan onze medewerker altijd voor u klaar."

Het Honcoop Vuurwerk team wenst u fijne feestdagen en een veilige jaarwisseling toe!

Afbeelding
Afbeelding
Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie