Pier K dansvoorstelling
Pier K dansvoorstelling Just Justa

Start nieuwe cursussen bij Pier K

1 januari 2020 om 13:34 Overig

HOOFDDORP Vanaf maandag 6 januari start Pier K, centrum voor kunst en cultuur in Haarlemmermeer, met veel nieuwe cursussen. Er staan weer tal van cursussen en workshops op het gebied van beeldende kunst, theater, musical, fotografie, media, dans en muziek & zang op het programma. Het aanbod bestaat uit zowel bestaande als nieuwe cursussen voor alle leeftijden. Bij cursussen die al zijn gestart, is inschrijven nog gewoon mogelijk. Kijk voor het volledige aanbod van Pier K op www.pier-k.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met de Informatie & Ticketsbalie in de Passage van Het Cultuurgebouw aan het Raadhuisplein in Hoofddorp. Bellen kan ook met 023 566 95 65.


Naast een groot aantal bekende cursussen biedt Pier K vanaf januari ook een aantal nieuwe cursussen. Zo is het o.a. mogelijk om schminken te leren, Yoga & Pilates te beoefenen, flamenco dansen te leren, je eigen cajon te bouwen en hout te bewerken. Nieuw dit jaar is ook Korean painting, deze cursus start in maart. Voor de allerkleinsten is er Muziek op Schoot, peuter- en kleuterdans, ontdek je instrument en peuter- en kleutermix; 10 weken muziek maken, dansen, schilderen en toneelspelen rond een thema.

EXTRA CURSUSSEN
De vanzelfsprekendheid om met kunst bezig te zijn geldt niet voor iedereen. Voor sommige mensen is die drempel hoger. Bijvoorbeeld wanneer je een fysieke- of mentale beperking hebt. Speciaal voor deze mensen biedt Pier K cursussen, cursussen met een beetje extra tijd en extra aandacht.

KERST KINDERKUNSTDAGEN
In de kerstvakantie op donderdag 2 en vrijdag 3 januari worden weer Kinderkunstdagen georganiseerd voor kinderen in de leeftijdscategorie 6 t/m 12 jaar met deze keer als thema: Party 2020! Diverse workshops worden gevolgd zoals boetseren, tekenen & schilderen, muziek, dans en theater. Je kunt je los inschrijven voor één dag, maar wanneer je je inschrijft voor twee Kinderkunstdagen krijg je korting.

FILMHUIS PIER K NIEUW-VENNEP
Filmhuis Pier K is een gezellige en culturele ontmoetingsplaats voor bewoners van Nieuw-Vennep en omgeving. Iedereen is op vrijdagavond welkom om bijzondere, mooie, grappige en aangrijpende films te bekijken. Elke laatste vrijdag van de maand wordt de filmavond afgesloten met live muziek in het Pier Kafé. Zie www.pier-k.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie