Natuurplein St. Franciscusschool
Natuurplein St. Franciscusschool Gerke Nijenhuis

Jubileumjaar Haarlemmerliede 100 jaar St. Franciscusschool

6 januari 2020 om 16:56 Onderwijs Deel je nieuws

Landelijk gelegen tussen groen en water ligt de kleine St. Franciscusschool in Haarlemmerliede. De deuren van het schoolgebouw werden voor het eerst in 1920 geopend.

Samen willen we het 100 jarig bestaan van de school vieren met een feestelijk jubileumjaar. Dit willen we samen met  kinderen van de school, ouders, leerkrachten en buurtbewoners organisren en beleven.

Als u de school een warm hart toe draagt, wees welkom en steun het jubileumjaar met een kleine donatie!

Samen: les aan de Lie

Aan de schooltijd verbinden we vaak veel herinneringen. Er zijn veel verhalen over de school en hoe hier vroeger onderwijs werd gegeven. De school houdt ook het dorp levendig. De kracht van de school is de kleinschaligheid. Iedereen is belangrijk en krijgt kansen om zich te ontwikkelen. Door de kleinschaligheid hebben de kinderen sociale contacten met kinderen van alle leeftijden. Dit leidt tot een open sfeer. Alle kinderen kennen elkaar. De kinderen komen uiteraard deels uit Haarlemmerliede maar ook uit omliggende kernen en gebieden zoals Spaarndam, de Zuiderpolder, de Waarderpolder en Haarlem Noord. 

Steun het jubileumjaar!

Het jubileumjaar wordt georganiseerd door leerkrachten en ouders. Alle beetjes helpen. Om alle festiviteiten te financerien zoeken we nog steun in de vorm van kleine donaties of sponsoring. Iedere vorm van ondersteuning is welkom. een financiele donatie, materiaal, goederen of meehelpende handjes. Doe je mee? Richt je dan aan de jubileumgroep via de mail: info.franciscush@jl.nu 

Nieuwjaarsreceptie geeft het startsignaal

De start van het jubileumjaar wordt ingeluid met een nieuwjaarsreceptie voor ouders en kinderen op vrijdag 10 januari om 15.00 uur. Het tot nu toe geheime programma van de festiviteiten wordt dan bekend gemaakt door een onthulling door de burgemeester, mw. Schuurmans en de kinderburgemeester Sammy Suliman. 

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie