Heko-Becewe is een echt familiebedrijf.
Heko-Becewe is een echt familiebedrijf. pr

Heko-Becewe viert opnieuw een jubileum: familiebedrijf zonwering bestaat 65 jaar

13 januari 2020 om 14:14 Zakelijk

AMSTERDAM De in Amsterdam-Osdorp gevestigde zonweringsspecialist Heko-Becewe viert dit jaar opnieuw een jubileum. Het familiebedrijf bestaat namelijk vijfenzestig jaar. Daar zijn ze absoluut trots op. Tilly, één van de directieleden: “We zijn groot geworden en bestaan al zo lang mede door het jarenlange vertrouwen van onze klanten.”

DE OORSPRONG LIGT IN 1955 Vader Henny Kooijman heeft in 1955 de basis gelegd voor de huidige onderneming. “Hij was een echte ondernemer,” vertelt Tilly. “Als naam koos hij Heko, de eerste twee letters van zijn voor- en achternaam. Na een periode waarin hij diverse activiteiten ontplooide, zag hij kansen in de zonwering.” Hij bouwde samen met de kinderen uit naar een succesvol en gespecialiseerd zonweringsbedrijf. In 2007 koos het bedrijf voor een samenwerking met BCW.

“Een goede vriend en zwager van mijn vader had in Amsterdam BCW (Behang Centrum West), een zaak met behang, ijzerwaren, zonwering en hengelsportartikelen,“ licht Marga (haar zus) toe. “Mede doordat er sprake was van een familieband tussen Heko en BCW gingen beide bedrijven samenwerken onder de naam Heko-Becewe”.

GROOT GEWORDEN Door de jaren heen is het bedrijf groot geworden in de zonwering, daar liggen de wortels. Er wordt een ruim assortiment gevoerd in zonwerende producten zoals zonneschermen, screens, rolluiken en uiteraard horren. Daarnaast is er een sfeervolle Luxaflex Galllery Shop in de showroom en doet het bedrijf ook steeds meer in raambekleding en gordijnen.

De ontwikkeling in de binnen zonwering heeft de afgelopen jaren zeker niet stil gestaan er kunnen steeds meer Luxaflex raambekleding elektrisch uitgevoerd worden dmv Luxaflex PowerView® Motorisation. Hierbij neemt eigentijdse domotica de klassieke touwtjes uit handen. Heko-Becewe heeft inmiddels twee keer een prijs gewonnen als beste Powerview Motorisation Specialist.

AMBIANCE SAMENWERKING Sinds 2014 werkt Heko-Becewe ook onder de vlag van Ambiance. Daar is voor gekozen omdat dat handig is voor de marketing, de website en omdat het zekerheden biedt voor de klanten.

BETROKKENHEID IS DE KRACHT Volgens Tilly is de kracht van Heko-Becewe de enorme betrokkenheid van de familieleden bij het bedrijf. “We staan vierkant achter de producten die we leveren, we bieden een hoog serviceniveau aan onze klanten en ook aan de montage wordt hoge eisen gesteld.” Marga vult haar aan: “Ik merk dat klanten graag bij ons kopen, omdat we staan voor wat we zeggen, we de kwaliteit bewaken en omdat we gewoon betrouwbaar zijn. Anders houd je het het geen vijfenzestig jaar vol”.

Veel klanten weten de manier waarop Heko-Becewe met hen meedenkt dan ook te waarderen (zie klanten vertellen).

CONTACTGEGEVENS Ambiance Heko-Becewe

Keurenplein 19-21-23,

1069 CD Amsterdam

T 020-76304 00

E info@heko-becewe.nl

I https://www.ambiance-zonwering.nl/heko-becewe

voor de deur is Gratis Parkeren!

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie