Leerlingen
Leerlingen Nicole

Vier keer sporten en dansen in de Power Deal voor €19,-!

30 januari 2020 om 15:48 Overig Deel je nieuws

Dat is een mooie manier om kennis te maken met dans, yoga en Pilates bij de Dance & Ballet Company. U ontvangt vier lessen in de gekozen discipline en een cadeaubon ter waarde van €19,- die u kunt besteden bij aanschaf van een nieuwe dans of yogabroek. 

De power deal is bedoeld voor volwassenen maar de hiphop jongens en meiden tussen 12 en 15 jaar kunnen ook meedoen. Deze energieke en vrolijke les wordt gegeven op donderdagavond en heeft beperkt plek. Ben je volwassen en wil je knallen in hiphop en Urban, kom dan op maandagavond naar de trendy les van Luna. 

Voor volwassenen zijn er lessen Yoga en Pilates gegeven door fijne docenten. Na jaren opleiding en nog meer jaren ervaring weten zij de lessen niet alleen met passie en overgave te geven, ook diepere kennis komt aan bod. Weer gaan bewegen na een blessure of naast duursport meer kracht gaan ontwikkelen? Dan is dit de manier om te ervaren wat Pilates voor je lijf doet. Yoga is meer gericht op verbinding tussen lichaam en geest en zoekt de balans. Een hele uitdaging in het leven van vandaag de dag.

Dans je vrij in de moderne lessen op donderdagavond. Beweeg zoals nooit te voren en ervaar ruimte en muziek. Deze lessen voor volwassenen 30+ zijn bedoeld voor hen met en zonder dansachtergrond met een enthousiaste om te dansen. Laagdrempelig, vriendelijk en ieder wordt gezien. 

Wil je meedoen aan de Power Deal, dan kan dat voor € 19,-. Opgeven is noodzakelijk dus kijk vooraf even voor alle informatie op onze websites: dans-nu.nl & zuiver-yoga.nl. De studio is gelegen aan de Deltaweg 107, Floriande Hoofddorp. 

 

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie