Ellen Venema als spreker
Ellen Venema als spreker Linlin van Lonkhuyzen

Jíj bekent kleur en hangt je eigen slingers op. Ík deel cadeautjes uit!

5 februari 2020 om 13:19 Nieuws Deel je nieuws

Kom naar mijn lezing en ontdek hoe je de leiding neemt over je eigen leven. Kom en deel de mooie en persoonlijke boodschap over vrouw-zijn. Met mij, met de anderen en met jezelf. 

Daar stond ik dan, voor mijn publiek. Rood jasje, roze shirtje en een rode broek, trillend van de zenuwen. Mijn eerste woorden waren: ‘Het leven kan een feestje zijn maar daarvoor moeten we wel echt zelf de slingers ophangen’.

Toen ik dat eenmaal gezegd had, verdween mijn nervositeit op slag en kwam mijn kracht terug in mijn lijf. Ik trok mijn jasje uit waardoor het roze shirtje zichtbaar werd. Ik voelde mij volledig in mijn element terwijl ik deze bewuste vrouwen vertelde dat het mij is opgevallen dat veel te veel vrouwen vaak verschillende mooie eigenschappen niet van zichzelf willen laten zien. Het niet durven. Geen tot weinig contact maken met hun bijzondere vrouwelijke kracht. En dat juist daar waar jij jezelf niet volledig laat zien en deze eigenschappen niet volledig benut, dat juist daar veel meer geluk, talenten en kracht verstopt zit!

Ik ben Ellen en ik coach vrouwen met het volledig bekennen van kleur! Wat verstop jij (onbewust) nog in jezelf waardoor je niet volledig het leven leidt dat je wil? Wat ben je misschien zelfs verloren in jezelf door een ingrijpende gebeurtenis in je leven? Door kleur te bekennen in je leven, dromen of business, kan jij je leven positief veranderen. Succesvol maken op de manier dat jij succesvol wil zijn!
Mijn lezing gaat over hoe wij vrouwen veel meer kleur mogen bekennen in ons leven. Maar ook vertel ik je hoe dit mijn leven compleet positief heeft veranderd.

Als spreker neem ik je mee in mijn verhaal en geef ik tips over hoe je jouw leven omzet naar een leven met meer balans. Ik laat je zien hoe je niet meer over jouw grenzen heen laat gaan en hoe je vrouwelijke kracht, geluk en succes (opnieuw) blijft voelen. Je ontvangt niet alleen tips maar ook verrassende elementen die letterlijk kleur geven aan jouw leven. Na deze avond kijk je nooit meer hetzelfde naar jezelf en de mensen om je heen. Een mooi cadeau aan jezelf.

Naast het spreken is er ook veel interactie en heb ik voor twee vrouwen plek op de ‘Hot Seat’ (ruimte voor jouw verhaal bij mij op het podium). Hier gaan we samen ontdekken wat er bij jou zichtbaar mag worden of aandacht mag krijgen. De lezingen worden gegeven aan groepen van max 10 personen omdat ik het intiem wil houden. 

Wil je erbij zijn? Kaarten zijn beschikbaar voor 18 maart van 20u-22u

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie