Actiedag Let's Make Memories!
Actiedag Let's Make Memories! Jarno Michel

Kinderen in actie voor Let’s Make Memories!

5 maart 2018 om 13:44 lokaal Deel je nieuws

Met een krachtstokjesactie, een plantjesmarkt en Dance for Kids zijn kinderen tijdens de regionale actiedag Let’s Make Memories! goed vertegenwoordigd. Op zaterdag 24 maart wordt met acties in Aalsmeer, Haarlemmermeer, Uithoorn, Amstelveen en Ouder-Amstel geld opgehaald voor Stichting Living Memories. Dit goede doel maakt audio- en videoportretten van terminaal zieke kinderen. Als blijvende herinnering voor hun nabestaanden.


Tijdens de actiedag zijn kinderen in de leeftijd van 2 tot 12 jaar welkom voor leuke danslessen in de Studio’s Aalsmeer. Onder de noemer Dance for Kids leren de Aalsmeerse zussen  Desiree en Lianne van Schaik kinderen bewegen op muziek, aangepast aan de leeftijd van het kind. Tijden en indelingen van leeftijdsgroepen zijn te vinden op www.letsmakememories.nu. Deelname kost €3,50. Aanmelden kan via deesje19.dvs@gmail.com.

 

In aanloop naar de actiedag zijn er in de regio verschillende activiteiten voor en door kinderen. Op zaterdag 17 maart van 15.00 - 17.00 uur zijn kinderen welkom in de Bloeiend Coachingspraktijk aan de Uiterweg 61 voor de krachtstokjesactie. Aan de hand van een stokje uit de natuur mogen kinderen hun eigen krachtstokje maken. Voor ieder kind dat deelneemt aan de actie, doneert Hilde Kroesen vijf euro aan Stichting Living Memories. Opgeven kan via info@bloeiendcoachingspraktijk.nl.

Op woensdag 21 maart zetten de leerlingen van basisschool Juliana van Stolberg in Hoofddorp zich in voor Stichting Living Memories. Zij organiseren van 12.00 - 13.00 uur een plantjesmarkt op het schoolplein van hun school aan de Van Den Berghlaan 72-74. 


Op zaterdag 24 maart 2018 komen de omroepen van Aalsmeer, Haarlemmermeer, Uithoorn, Ouder-Amstel en Amstelveen in actie voor Stichting Living Memories met een 12-uur durende uitzending vanuit de studio van Radio Aalsmeer. Tegelijkertijd wordt op dezelfde locatie in de Studio’s Aalsmeer een spinningmarathon gehouden. Wil je meedoen en zo terminaal zieke kinderen en hun nabestaanden helpen? Meld dan jouw spinningteam aan, sponsor een fiets of bedenk een eigen actie! Alles over de actiedag vind je op www.letsmakememories.nu.

—————————————————————————-

Noot voor de redactie:

Voor meer informatie over Let’s Make Memories! kun je bellen met Peter Maarsen van Stichting Living Memories:  06-24410959.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie