Inner Yoga gaat verhuizen!

5 maart 2018 om 14:47 Nieuws Deel je nieuws

Inner Yoga verruilt de Beukenhorst voor de President.

Yoga en flexibiliteit gaan samen. Dat komt bij een verhuizing goed van pas.

Een jaar lang heeft initiatiefneemster Marian Hendriks haar cursisten mogen verwelkomen in het Zen Center Hoofddorp. De prachtige studio was gevestigd in het Jupiter gebouw op het bedrijventerrein de Beukenhorst.

Eind vorig jaar werd aangekondigd dat dit gebouw gesloopt zou gaan worden omdat op die plek appartementen worden gerealiseerd. Een domper voor de studio, deze was immers met veel zorg en aandacht ingericht.

Vanaf dat moment startte de zoektocht naar een geschikte locatie. En deze werd gevonden in bedrijvenpark De President. Op de Jadelaan 131 was het de afgelopen maand een drukte van jewelste met verbouwen. Inmiddels hebben de verfkwasten, boren en verhuisdozen plaats gemaakt voor yogamatten!. Want begin maart is het dan een feit;

Inner Yoga opent haar deuren. Een nieuwe studio en een nieuwe naam;  “Inner Balance Center”.

Naast de yogalessen van Inner Yoga zullen hier ook andere yogascholen hun lessen gaan aanbieden. Voor verdere rust en zingeving is dit ook de plek voor meditatielessen, aroma therapie en massages. Het aanbod zal nog uitgebreid worden met andere diensten.

Voor nieuwe bezoekers ligt er een passende aanbieding van Inner Yoga klaar. Voor maar €18.50 kun jij maar liefst 4 yogalessen van een uur volgen.  Yo’Ga je mee? Dan graag tot ziens op de mat!

 

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie